X

AFIS ROCK …

de null

Iata afisul formatiei Queens Of The Stone Age pentru albumul Villains:

Foto: https://vigilantcitizen. com/pics-of-the-month/symbolic-pics-month-0917/
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Si cam asta canta:

Unii, inclusiv preoti, vor zice ca asta-i un fel de rock iar ceea ce asculta ei e altfel de rock. Aiurea “altfel”. E ca si cum ai zice yoghin crestin, adica unul care crede si in reincarnare si in Jertfa de pe Golgota. Adica o nebunie.

Fratilor, nu exista rock altfel. Exista rock si atat. Eventual exista subgenuri, dar astea-s ca diferentele dintre desfranata de lux si aia de pe centura.

Sigur, cu o chitara electrica poti acompania si imnul, dar asta nu e rock, pentru ca rock-ul nu e doar chitara electrica. Rock-ul are un mesaj. Unic. Si acesta este new age.

Si are legatura cu dracul, caci mesajul este mereu antihristic. Ca uneori faci in “gluma” astfel de afise sau alteori serios, ca uneori cantarea e linistita sau alteori dura, conteaza mai putin.

Cititi va rog si:

SATANISMUL albumului “Ispita” al formatiei rock CELELALTE CUVINTE

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button