PERFECTAREA sistemului ANTIHRISTIC: S-a deschis AMAZON GO, magazinul pilot in care se experimenteaza cumparaturile FARA CASH. Tehnologia “Just walk out” inseamna SENZORI, viziune COMPUTERIZATA și procese de INVATARE profundă pentru a determina ce produse a pus cumpărătorul în plasă

sept. 27, 2017 10047 1 http://bit.ly/2qASAGO

După patru ani de pregătiri, retailerul online Amazon a deschis primul magazin fizic, unde inovația principală este tehnologia “Just walk out” care permite cumpărătorilor să pună produsele în plasă și, odată finalizate cumpărăturile, pur și simplu să iasă din magazin.

Amazon Go, pe numele lui, se află chiar lângă sediul companiei, în Seattle, și este pentru moment în stadiul de proiect pilot, fiind accesibil doar angajaților, dar se va deschide publicului larg de anul viitor. Reprezentanții companiei au spus că magazinul utilizează aceleași tehnologii ca mașinile fără șofer, folosindu-se de senzori, viziune computerizată și procese de învățare profundă pentru a determina ce produse a pus cumpărătorul în plasă.

Deși au existat mai mulți retaileri care au cochetat cu concepte futuriste similare în ultimii ani, costul foarte ridicat al senzorilor care detectează alegerile cumpărătorilor a fost un contra-argument al implementării la scară largă. Amazon Go are 167 de mp și comercializează preponderent alimente din categoria food to go, produse gata preparate și kituri pentru mese.

Amazon atacă astfel piața americană de retail alimentar estimată la 800 de miliarde de dolari, unde deține în acest moment, potrivit estimărilor analiștilor, o cotă de 1% prin intermediul serviciilor de livrări de alimente, Amazon Fresh și Prime Now.

În plus, Amazon lucrează la finalizarea altor două proiecte, două puncte de drive-in tot în Seattle. Potrivit Financial Times, planurile clădirilor arată că cele două spații vor funcționa mai degrabă ca huburi ce permit clienților să comande alimente prin intermediul unei aplicații și apoi să le ridice din aceste locații.

Reprezentanții companiei nu au detaliat dacă vor mai deschide și alte magazine Amazon Go.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “PERFECTAREA sistemului ANTIHRISTIC: S-a deschis AMAZON GO, magazinul pilot in care se experimenteaza cumparaturile FARA CASH. Tehnologia “Just walk out” inseamna SENZORI, viziune COMPUTERIZATA și procese de INVATARE profundă pentru a determina ce produse a pus cumpărătorul în plasă”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. # 27 septembrie 2017 at 17:19

    Din ce e scris în totalitate se va petrece

Scrie un comentariu

Scroll Up