X

Comentariul zilei: SCRIETI PARLAMENTARILOR

de null
Foto: http://deputatdecluj.ro/parlamentul-romaniei/

Iata comentariul fratelui mircea.v postat la Video: SACRIFICIAL VIRGINS:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Cred ca ar fi bun un articol in care sa se indemne cititorii sa trimita la senatori, deputati, presedintii celor 2 camere, doctorului Danaila… articolul cu vaccinul BCG si TBC-ul in lume.

Comentariul zilei: HĂRȚI – Unde se face vaccin BCG acolo sunt mai multe cazuri de TBC

Pana atunci, ii rog pe cititori sa faca acest lucru chiar de azi.

” „A merge” inseamna a ajunge, nu „a spune” ” – spune Parintele Papacioc.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Se joaca extrem de dur

    Ce spune APADOR-CH – Asociatia Pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania – Comitetul Helsinki:

    “Parintii trebuie sa stie, de exemplu, ca daca refuza vaccinarea in alte situatii decat cele prevazute in art. 22 din proiect (cand vaccinul e contraindicat medical), iar copilul sufera afectiuni ale sanatatii, vatamari de anumita gravitate sau daca se produce decesul, parintii vor raspunde penal, pentru rele tratamente aplicate minorului, sau pentru vatamare corporala sau pentru omor.”

    “Asociatia considera ca prevenirea raspandirii bolilor transmisibile trebuie sa se faca in continuare prin vaccinare obligatorie, asa cum prevede legislatia in vigoare – respectiv Legea 95/2006 si HG 857/2011 – dreptul individului de a opta daca urmeaza sau nu un tratament fiind valabil numai in cazul bolilor netransmisibile, deci care nu pun in pericol sanatatea publica.

    In acest context, APADOR-CH atrage atentia ca o posibila initiativa de amendare a proiectului de lege, prin introducerea unei prevederi prin care se consacra dreptul de a refuza vaccinarea obligatorie pe motiv de constiinta/convingeri religioase, nu face decat sa anuleze caracterul obligatoriu al oricarei vaccinari. Daca se vor adopta amendamente de acest gen se va ajunge intr-o situatie si mai instabila din punct de vedere al sanatatii publice decat ne aflam in prezent, cand proiectul de lege nu a fost inca adoptat si functioneaza vechea reglementare.

    Articolele 8 si 9 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului, invocate de persoanele care refuza vaccinarea, nu consacra drepturi absolute ale omului, respectiv la viata privata si la libertate de gandire, ci au limitari. Intre motivele acestor limitari se afla si protejarea sanatatii, individuale sau publice, si protejarea drepturilor si libertatilor altora. Exercitarea acestor drepturi nu justifica lezarea dreptului la viata (dreptul de a trai), garantat in articolul 2 din CEDO, drept ce trebuie recunoscut atat copilului a carui vaccinare se refuza, cat si celorlalti copii din colectivitate, care vor intra in contact cu cel nevaccinat.

    APADOR-CH considera ca si ingrijorarile parintilor sunt justificate, obligatia de a se supune vaccinarii nu inseamna si obligatia de a suporta greselile medicale legate de administrarea vaccinului sau de a fi cobaiul unor experimente medicale. Din acest motiv, trebuie prevazuta in mod clar obligatia statului de a asigura vaccinurile la timp, in cantitate suficienta si de calitate corespunzatoare. Tot statul trebuie sa raspunda pentru administrarea corecta a vaccinurilor, in principal prin stabilirea unor proceduri care sa excluda sau sa reduca la minimul posibil efectele negative care ar putea aparea in cazul unor persoane.

    Odata stabilite drepturile si obligatiile fiecarei parti, este necesar ca legea sa prevada si sanctiuni clare si previzibile pentru a asigura si in practica acest caracter obligatoriu al vaccinarii, nu numai in teorie.

    Parintii trebuie sa stie, de exemplu, ca daca refuza vaccinarea in alte situatii decat cele prevazute in art. 22 din proiect (cand vaccinul e contraindicat medical), iar copilul sufera afectiuni ale sanatatii, vatamari de anumita gravitate sau daca se produce decesul, parintii vor raspunde penal, pentru rele tratamente aplicate minorului, sau pentru vatamare corporala sau pentru omor.

    In acest sens APADOR-CH a facut o propunere de completare a articolului 71 din proiectul de lege, prin introducerea clara in cuprinsul lui a pedepselor prevazute de Codul penal in astfel de cazuri.”

  2. APADOR nu are nici o legatura cu drepturile omului, incercarea de incalcare a dreptului de a refuza un act medical trebuia sa ii faca sa sara ca arsi daca aveau vreo legatura cu subiectul, ei in schimb vor sa faci puscarie daca nu accepti injectarea si in schimb producatorul de vaccin e scutit de orice responsabilitate in caz de efecte adeverse sau moarte.

    Asadar acest APADOR dupa comportament si declaratii e aparatorul industriei farmaceutice si un dusman al drepturilor omului, numele e pus doar sa induca in eroare.

  3. ortodoxinfo,

    asta merita tradus ca e f interesant

    Explanations for 20th Century Tuberculosis Decline: How the Public Gets It Wrong

    http://file.scirp.org/pdf/JTR_2016082614050087.pdf

    Pe scurt, evolutia TBC in SUA in sec 20, in absenta vaccinarii BCG, si perceptia oamenilor asupra scaderii cazurilor de TBC. (greu gasesti un grafic care sa arate istoricul evolutiei TBC in vreo tara… oare de ce?)
    22% spun ca din cauza vaccinului, in conditiile in care nu a fost nici un vaccin.
    55% spun ca din cauza de medicina moderna.
    pe cand adevarul este ca a scazut din cauza imbunatatirii conditiilor de trai, preventiei…
    Fiind democratie, rezulta ca acestia 22%+55% au “dreptate” si astia vor vaccinare si medicina moderna.
    In acest caz, fals.
    Media lucreaza bine (filme, emisiuni, reportaje in care se vorbeste doar despre “medicina moderna”) si asa se face ca poporul va sustine programe medicale stiintifice, adica alocare de bani spre stiinta medicala, companii farmaceutice…
    Iar acum, tot pe baza acestei perceptii e de acord/vrea si vaccinare obligatorie.

    Conf acestor statistici

    TBC a inceput sa scada inaintea oricarei descoperiri medicale care sa aiba legatura cu tratarea TBC.
    Si chiar abrupt. FIg 1din articol. (mortalitate datorata TBC). E vorba de SUA.

  4. Consider ca in eventualitatea unor procese impotriva acestei legi, cazul TBC – BCG este unul puternic pt tabara anti-obligatoriu.

    Mai ramane doar un caz de cautat, dar asta nu am gasit. Tara care nu a avut BCG (ca inca nu se descoperise), apoi a avut, apoi a renuntat. Cum ar fi Danemarca, Germania. Adica, pe un astfel de grafic in perioada 1900-2010, s-ar vedea cum exista scadere de TBC, apoi crestere sau mentinere la nivel constant pe periada BCG, apoi scadere.

    Poate cei ce sant in aceste tari pot gasi ceva, pot accesa ceva care sa lamureasca pr. E foarte important.

    Scenariul care se desprinde destul de clar din cele aratate pana acum este:

    TBC-ul scadea in mod natural acolo unde crestea nivelul de trai si era un minim de preocupare. Unde nu crestea nivelul de trai, ramanea cam la fel.
    Se inventeaza medicamente pt tratarea TBC. Dar daca TBC scade, scad si incasarile Big Farma. Si atunci bagam BCG, si astfel unde scadea, nu mai scade, unde era constant incepe sa creasca.
    Apoi, tipam ca din gura de sarpe ca a inceput TBC-ul sa creasca, si deci trebuie sa vacinam, ca doar stim ca “vaccinul face bine; unde s-a mai pomenit ca vaccinul sa faca rau?”, si vaccinam nu numai o data ci facem rapel si de cate 2 ori… Si asa TBC nu mai scade, ci creste (global). Iar Big Farma isi freaca mainile de bucurie.

    A se vedea si in Romania cand bebelusii au facut complicatii mari dupa administrarea BCG (2012 parca) si poporul nu mai vroia sa se vaccineze, cum tipau toti ca daca nu, se darama pamantul.
    Si SUA nu a vaccinat deloc deloc in istoria ei, si nu s-a daramat, ba din contra.

    Eu asa inteleg. Daca cineva care se pricepe intelege altfel, sa ne spuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button