X

VIITORUL tarii, pe maini ,,BUNE”. Sexy-consilierele din Guvern şi ,,MERITELE” lor

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sinceritatea unei vedetuţe TV

Sexy-consiliera Iolanda, cea care va ridica Sănătatea pe cele mai înalte culmi, nu este însă, nici pe departe, singurul exemplu de tânără cooptată în guvernare pe astfel de criterii. Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului, şi-a adus-o aproape din Braşovul natal pe Maria Adela Diaconu, pe care a numit-o consilier personal. Fostă tenismană, jurnalistă de modă, designer şi vedetă TV locală de fashion şi lifestyle, Adela a venit în Ministerul Tineretului şi Sportului condusă de un crez pe care îl expune, cu o sinceritate dezarmantă, pe contul său public, de politician PSD: “toţi se pricep la modă, politică şi fotbal”.

Miss Universe, competenţe universale

Şi Agricultura are nevoie de consiliere sexy. Secretarul de stat Alexandru Dănuţ Potor a considerat că are nevoie de expertiza fostei Miss Universe România din 2011, Maria Larisa Popa. Deopotrivă farmacistă în Slatina şi dealer de artă în Bucureşti, Maria este şi administrator în Telecomunicaţii CFR SA, companie din cadrul Ministerului Transporturilor. Maria Larisa Popa a fost martor în dosarul de corupţie al fostului primar Darius Vâlcov, iar pe lângă joburile la Agricultură şi Transporturi este specializată atât în fitness, cât şi tranzacţii cu energie, în firmele deţinute de Mircea Vasile Brânzei, fost asistent al Andreei Marin la “Surprize Surprize”, solist al trupei Blue Ice şi component al Naţionalei Artiştilor Fotbalişti.

Traseu de invidiat

Spre deosebire de bombele sexy mai tinere adăstate prin Guvern, Cristina Ionela Tărteaţă ocupă un post de secretar de stat în Ministerul Turismului după o ascensiune politică de invidiat. Tânăra a fost consilier în Comisia Transporturi şi Energie din Senat, consiliera vicepreşedintelui Senatului, director de imagine la Shelter Security (firma de pază deţinută de Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar) şi consiliera lui Marian Petre Mihuţ, preşedinte PNŢCD şi UNPR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Mai toate instituțiile statului colcăie de așa ceva, așa că sa o spunem mai pe șleau, : la cat mat multe taxe și impozite că dumnealor trebuiesc întreținute, că deh ,,obrazul subțire” cu cheltuială se tine

  2. Din intelepciunea populara: “Din cocos nu faci gaina nici din curva gospodina”.

    Se pare asadar ca nu pot fi gospodine. In conditiile astea consider ca autorii articolului sunt carcotasi. Nu trebuie sa traiasca si ele facand ceva?

    Si pana la urma ele nu s-au numit singure acolo. Le-a pus cineva. Niste barbati care au considerat ca au … maini bune, dupa cum se spune in titlul articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button