SCOALA lui SATAN in Florida: Pentru asa-zisa libertate religioasa, in 2014 se introduceau in scoli MANUALELE SATANICE. In 2017, URAGANUL IRMA a lovit acest stat

sept. 25, 2017 21843 9 http://bit.ly/2qI2INV
youtube | SATAN SCHOOL

Chiar daca pare desprins dintr-un film de groaza, americanii chiar au ajuns sa predea satanismul copiilor, si asta chiar in scolile de stat.Totul se desfasoara in numele libertatii religioase, care este defapt o gaselnita ce a deschis o ,,cutie a Pandorei”. Din ea ies toate uraciunile.Conform acesteia, precum crestinilor si ateilor le sunt permise cartile conforme cu credinta lor, pe acelasi model le este permis si satanistilor. Aflam din video ca Curtea de Justitie a decis ca toate credintele sa fie tratate in mod ,,EGAL”. Deci, fara ,,discrimari”.

Asadar, cu adevarat am ajuns sa traim cuvinetele profetice ca sfarsitul lumii va fi atunci ,,cand omul ii va spune binelui rau si raului bine.”

Cititi va rog si:

FRANTA: Sa obisnuim scolarii cu satanismul.Masoneria franceza a cerut in secret lui Hollande o ofensiva laica.

[VIDEO] Uraganul Irma a lovit Florida 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
9 Comentarii la “SCOALA lui SATAN in Florida: Pentru asa-zisa libertate religioasa, in 2014 se introduceau in scoli MANUALELE SATANICE. In 2017, URAGANUL IRMA a lovit acest stat”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Nicolae
  # 25 septembrie 2017 at 16:49

  Si cei din Barbuda ce or fi introdus de si-au vazut insula stearsa de pe fata Pamintului?…

 2. # 25 septembrie 2017 at 17:43

  Putin „fake news” 😉 ???
  De ce nu, daca tot se poarta!!?? Boala tipica a romanului: hai sa barfim pe altul ca sa nu ne uitam la noi…”

 3. # 25 septembrie 2017 at 17:55

  Daca e Washington Times e claaaar!

 4. Stan
  # 26 septembrie 2017 at 11:02

  Satanismul prezentat in articol este cel mai un bun exemplu despre ceea ce se ascunde in spatele multiculturalismului si a progresismului. Si la noi se dau de fundu’ de pamant pentru ca se doreste limitarea ideologizarii invatamantului prin manuale unice (exact invers decat spun deontologii de „serviciu”). Un articol relevant: http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1141920&title=isterie-progresista-la-adresa-nanualelor-unice-mitrica-asociatia-editorilor-prin-manualele-unice-guvernul-pregateste-un-control-ideologic

 5. Alexandrina
  # 26 septembrie 2017 at 20:54

  Texte pe care le studiaza copiii nostri in clasele primare… pline de vrajitoare, spiridusi , magie ! Cu ilustratii asortate…in Manual de limba si literatura romana clasa IV, semestrul II, editura SC GRUP EDITORIAL ART SRL autori:Alina Radu si Roxana Jeler):
  https://manuale.edu.ro/manuale/Clasa%20a%20IV-a/Limba%20si%20literatura%20romana/Art/Partea%20II/#book/v2-ch02-p38-39

  https://manuale.edu.ro/manuale/Clasa%20a%20IV-a/Limba%20si%20literatura%20romana/Art/Partea%20II/#book/v2-ch03-p50-51

  https://manuale.edu.ro/manuale/Clasa%20a%20IV-a/Limba%20si%20literatura%20romana/Art/Partea%20II/#book/v2-ch02-p26-27

Trackbacks/Pingbacks
 1. SWEET JESUS – INGHETATA SATANISTA | SACCSIV - blog ortodox - 2 februarie 2018

  […] SCOALA lui SATAN in Florida: Pentru asa-zisa libertate religioasa, in 2014 se introduceau in scoli M… […]

Scrie un comentariu

Scroll Up