X

KOVESI (sefa DNA) il acuza pe judecatorul Lucian Netejoru (sef Inspectia Judiciara) ca n-a declarat ca e MASON. Raspunsul inspectorului sef

de null

INTERVIU Laura Codruţa Kovesi: „În fiecare zi suntem întrebaţi: «Astăzi nu mai arestaţi pe nimeni?»“
Foto: http://adevarul.ro/news/societate/interviu-laura-codruta-kovesi-In-zi-intrebati-astazi-nu-mai-arestati–1_55787307cfbe376e35256dec/index.html
Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca institutia pe care o conduce nu este intr-un conflict cu Inspectia Judiciara si il acuza pe seful acesteia, judecatorul Lucian Netejoru, ca nu si-a trecut in declaratia de interese apartenenta la un moment dat la o organizatie masonica, ne anunta Ziare com.
Kovesi a exprimat dubii in legatura cu autenticitatea inregistrarii aparute in presa in care Mihaela Focica, procuror inspector, acuza presiuni asupra sa in timpul controlului facut la DNA.

“Fapta s-a prescris, dar noi am comunicat CSM acest lucru. Am trimis aceasta solutie si conducerii Inspectiei Judiciare, pentru ca este o situatie inedita. Seful Inspectiei Judiciare nu a trecut in declaratia de interese ca a facut parte din masonerie”,

a spus Laura Codruta Kovesi, luni, intr-un interviu la Europa FM.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ancheta DNA in legatura cu Lucian Netejoru ar fi fost facuta, potrivit procurorului-sef, ca urmare a unei sesizari venite in luna februarie a acestui an din partea judecatoarei Camelia Bogdan. Dosarul a fost intre timp clasat, intrucat fapta s-a prescris.

Foto: https://www.bzi.ro/csm-vrea-sa-il-dea-jos-pe-seful-inspectiei-judiciare-lucian-netejoru-619320

Pe de alta parte, tot conform Ziare com, Seful Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru, a contestat in instanta solutia DNA de clasare a dosarului in care s-au efectuat cercetari cu privire la nespecificarea, in declaratia sa de interese, ca ar fi facut parte din masonerie, sustinand ca fapta nu a existat, nu ca s-ar fi prescris.

“Sunt imputernicit de inspectorul sef sa va comunic faptul ca a formulat plangere la instanta impotriva solutiei Directiei Nationale Anticoruptie. In opinia inspectorului sef, orice apreciere venita din partea unui magistrat cu privire la o cauza aflata pe rol contravine normelor deontologice”,

a declarat purtatorul de cuvant al IJ, Alin Alexandru.

 

Sefa DNA zice de o sesizare venita in luna februarie a acestui an din partea judecatoarei Camelia Bogdan. Iata insa ce putem citi in articolul Camelia Bogdan, pe urma MASONILOR! Judecătoarea care l-a condamnat pe VOICULESCU, îl atacă pe Lucian Netejoru de pe Evenimentul Zilei din 6 iulie 2016:

 

Judecătoarea Camelia Bogdan, cea care i-a scris sentința lui Dan Voiculescu, condamnându-l la 10 ani de închisoare, îi solicită președintelui CSM, judecătorul Mircea Anton, să sesizeze organul de urmărire penală competent cu privire la inspectorul-șef al Inspecției Judiciare, judecătorul Lucian Netejoru, sub motivul că acesta ar fi omis să specifice în declarația sa de avere faptul că este membru al Francmasoneriei.

Camelia Bogdan afirmă că Netejoru este membru în Asociația Română pentru Clubul de la Roma (ARCOR), unde figurează cu aceeași calitate si 

condamnatul Dan Voiculescu precum si incupatul Sorin Oprescu”. Acesta ar fi si motivul, în opinia judecătoarei Bogdan, pentru care Netejoru “nu s-a sesizat pana in prezent in privinta neexecutarii ordinului de confiscare pronuntat prin decizia nr.888/8.08.2014 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti sectia a II-a penala si nici in privinta furnizarii unor date confidentiale de catre presedintele Tribunalului Bucuresti condamnatului Dan Voiculescu”, potrivit flux24.com 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. dupa eutanasie, incinerare sau alte lucruri macabre despre “sfarsitul” omului, un “doctor” renumit (filmat probabil propagandistic dupa o zi de munca fiindca avea sa intre in politica) pripune altceva pt sine, cu insistenta de a mentiona asta ..

    http://evz.ro/leon-danaila-jefuiesc.html

    acelasi partid care vrea vaccinarea obligatorie. Toti, o apa si-un pamant ..

    .

  2. Prezentam in continuare postarea de pe Facebook a lui Liviu Plesoian de miercuri dimineata 27 septembrie 2017:

    Solicit DEMISIA doamnei KOVESI! Sa respecte propriile afirmatii si criterii moral-profesionale!
    Chiar din documentul Parchetului General reiese indubitabil ca doamna Laura Codruta Kovesi s-a aflat acasa la politicianul Gabriel Oprea, alaturi de alti oameni politici si de primii doi oameni din SRI, in seara turului II al alegerilor prezidentiale din 2009. Avand in vedere propriile declaratii si criterii moral-profesionale, doamna KOVESI TREBUIE SA DEMISIONEZE!
    In 2014, doamna KOVESI o certa pe Bica (omoloaga sa de la DIICOT) pentru sesiunea de shopping la Paris cu Udrea:
    “NICIODATA NU MA VAD CU POLITICIENI, CEL PUTIN IN TIMPUL LIBER. Uneori, datorita atributiilor de serviciu, trebuie sa interactionez (cu politicieni), dar doar la intalniri institutionale şi la activitati institutionale. IN TIMPUL LIBER NU MA VAD CU POLITICIENI SI NU MA INTALNESC CU EI. CONSIDER CA ESTE O INCOMPATIBILITATE CU STATUTUL DE MAGISTRAT SI AVAND IN VEDERE CALITATEA MEA DE PROCUROR IN DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE CRED CA AR FI TOTAL NEPOTRIVIT SA MA VAD CU POLITICIENI IN TIMPUL LIBER!”
    Fara doar si poate, doamna KOVESI tocmai a intrat in coliziune cu sine insasi. Motiv pentru care ii solicit sa DEMISIONEZE chiar astazi. Altminteri, toata Romania va sti ca, din aceasta dimineata, in fruntea DNA se afla o IMPOSTOARE, o persoana care nu da doi bani gauriti pe propriile declaratii si criterii moral-profesionale! Fiecare secunda pe care o mai petrece din aceasta clipa doamna KOVESI la conducerea DNA este un atac frontal la adresa imaginii DNA, a luptei anti-coruptie si a Justitiei, in ansamblul sau! Un om CORUPT MORAL nu poate conduce lupta ANTICORUPTIE din Romania! Doamna KOVESI, nu aveti alta varianta – #DEMISIA! …AZI!”
    Laura Kovesi: “Niciodata nu ma vad cu politiceni”
    Amintim ca, in 2014, in mijlocul scandalului iscat in jurul pozelor aparute cu fosta sefa DIICOT Alina Bica si Elena Udrea la Paris, sefa DNA Laura Kovesi a acordat un interviu la ziare.com in care a sustinut ca nu se vede niciodata cu politicieni in timpul sau liber si nici nu se intalneste cu ei pentru ca este “o incompatibilitate cu statutul de magistrat” si ar fi total nepotrivit sa se vada cu politicienii in timpul liber.
    Repetam: Declaratiile ii apartin sefei DNA si au fost si inregistrate. Video!
    UPDATE – Liviu Plesoianu a revenit cu un update la postarea anterioara: “UPDATE: Doamna KOVESI, e deja ora 14:28 si inca nu ati demisionat! Daca nu o faceti chiar azi, inseamna ca sunteti o IMPOSTOARE, o persoana care MINTE dezinvolt atunci cand vorbeste despre propriile criterii si exigente moral-profesionale! Se impune demisia de #ONOARE. Daca aveti…”
    UPDATE – Liviu Plesoianu a revenit cu o noua actualizare la postarea sa: “UPDATE 2: Doamna KOVESI, se termina programul… Trebuie sa demisionati AZI! Daca nu o faceti, inseamna ca sunteti o IMPOSTOARE, un MUNTE DE MINCIUNA SI IPOCRIZIE, precum si un IMENS PERICOL la adresa sigurantei nationale, pe care CSAT-ul ar trebui sa-l analizeze in regim de urgenta!”

    Mihai Serban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button