China: A fost introdus cel mai RAPID tren din lume. Acesta a fost numit ,,RENASTERE”, o denumire simbolistica a Noii Ordini Mondiale antihristice

Sep 25, 2017 6970 1 goo.gl/nszWYA

Joi, pe ruta Beijing – Shanghai, au început să circule trenuri noi de mare viteză, care sunt cele mai rapide din lume. Urmăriți pe video cum arată o astfel de garnitură.

Trenul se numește „Fusin”, iar în traducere înseamnă „Renaștere”. Acesta va efectua zilnic șapte curse între cele două megalopolisuri.

Compania „China Railway” a declarat că trenul este cel mai rapid din lume. Poate dezvolta o viteză de 400 km pe oră, însă va circula cu cel mult 350 km pe oră.

Anterior, toate trenurile de mare viteză din China circulau cu viteza de 300 km pe oră.

Vara trecută trenul „Fusin” a trecut cu succes probele. După care a fost luată decizia privind punerea lui în funcțiune.

Orientativ, distanța de 1300 km va fi parcursă de trenul „Fusin” în 4,5 ore. Viteza mare va contribui la economisirea cu 10% a energiei electrice.

Calea ferată de mare viteză dintre Beijing și Shanghai este cea mai aglomerată din China. Aproape 100 milioane de oameni călătoresc anual pe acest tronson. La ora actuală, în China, circulă în total peste 2700 de trenuri de mare viteză, țara ocupând primul loc în lume la acest capitol.

NOTĂ OrtodoxINFO

Termenul de ,,renastere” face referire la binecunoscuta pasare mitologica Phoenix, care a renascut din propria cenusa. Este un termen si simbol preferat de promotorii Noii Ordini Mondiale, deoarece după distrugerea programata, din cenușa vechii ordini mondiale, luciferica Nouă Ordine Mondială va crește ca o pasăre Phoenix.

Citi va rog si:

THE ECONOMIST din 1988: “Pregătiţi-vă pentru MONEDA UNICA numita PHOENIX din 2018 şi salutaţi aceasta când se va întâmpla”

Conchita Wurst – „Rise Like A Phoenix”. VERSURI ANTIHRISTICE pentru un SPECTACOL ANTIHRISTIC

Marea Loja Regulara a Romaniei | R:.L:.Phoenix

 

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Scrie un comentariu