Duminică: Încă un CUTREMUR PUTERNIC. Ce se întâmplă în MEXIC? Încă DOUĂ CUTREMURE: de 6,2 grade și 5,8 grade

Sep 23, 2017 7770 1 goo.gl/5SZaLq

ACTUALIZAREÎncă un CUTREMUR PUTERNIC în Mexic: 5,9 grade pe scara Richter

Un nou seism cu magnitudinea de 5,9 grade s-a produs, duminică, în largul coastei Mexicului, potrivit Centrului de Avertizare pentru Tsunami din Pacific, informează Reuters. Epicentrul cutremurului a fost la 99 de kilometri sud-sud vest de Tonala, în regiunea Chiapas, scrie realitatea.net.. Capitala Mexicului a fost zguduită, marți, de un cutremur cu magnitudinea 7,1, care a distrus zeci de clădiri și a ucis cel puțin 307 persoane.


Pe 8 septembrie a fost de: De ce la CUTREMURUL devastator, de 8,1 grade, din Mexic, CERUL a fost inundat de LUMINI puternice, deşi NU a plouat?

Iar pe 19 septembrie:

Cutremur de 7.1 grade în Mexic, cu epicentrul la Puebla

Produs la suprafaţă. Aproape 300 de morţi, mii de răniţi şi sute de clădiri distruse.

Si iata ca un nou cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter, la o adâncime de 32 de kilometri, s-a produs, astazi, sâmbătă, în sudul Mexicului.

Urmat de unul de 5,8 grade la ora locală 5.38 (13.38, ora României), la adâncimea de 74 de kilometri, epicentrul fiind în zona Paredon, tot în sudul Mexicului.

Foto: http://romanialibera.ro/actualitate/international/un-al-treilea-cutremur-s-a-produs-in-mexic-470352

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Duminică: Încă un CUTREMUR PUTERNIC. Ce se întâmplă în MEXIC? Încă DOUĂ CUTREMURE: de 6,2 grade și 5,8 grade”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. SAVONAROLA
    # 23 septembrie 2017 at 19:03

    Poate că aceste cutremure au legatura cu testele și detonările din Coreea de Nord, după principiul unde dai…

Scrie un comentariu

Scroll Up