X

NASA ne “liniștește”: SFÂRȘITUL LUMII nu vine AZI

de null

Image result for nibiru end of days

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un numerolog a prezis că sfârşitul lumii va veni pe 23 septembrie 2017, când o altă planetă va intra în coliziune cu Pământul. Predicţia, bazată pe numere din Biblie, a generat o nouă isterie colectivă pe reţelele de socializare.
Planteta despre care se vorbeste, Nibiru, nu există, aşa că nu va exista nicio ciocnire, anunţă NASA, pe site-ul www.nasa.gov, publicând o actualizare recentă cu privire la această teorie, potrivit Mediafax. Cei de la NASA au infirmat teoria cunoscută drept “mişcarea apocaliptică Nibiru” şi în 2012.

Unul dintre susţinătorii cei mai înfocaţi ai acestei teorii este David Meade, “astrolog amator şi numerolog creştin”, dar şi “specialist în cercetare şi investigaţii”, care a studiat alinierea planetelor în comparaţie cu unele versete din Biblie, această analiză conducându-l la aceste predicţii, scrie Washington Post.

Meade crede că Apocalipsa va începe pe 23 septembrie, cu un semn măreţ din Rai, despre care este scris în Biblie şi care se corelează, aparent, cu răsăritul lunii la baza Constelaţiei Fecioarei.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button