X

DNA, putere SUPRA-STATALA. Kovesi INLATURA echipa de ancheta de la DNA prin SANTAJ si amenintari cu FABRICAREA de dosare

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Inregistrare cutremuratoare realizata ambiental in biroul procurorului Gheorghe Stan (foto) inspector-sef adjunct al Inspectiei Judiciare.  In data de 4 iulie 2017, imediat dupa ce la DNA a fost trimisa o echipa de control ca urmare a solicitarii ministrului Justitiei Tudorel Toader, una din cele sase inspectoare din echipa de control – Mihaela Focica (foto) a dat fuga la seful ei, procurorul Gheorghe Stan, zis “Giani”, pentru a se plange ca a fost chemata la sefa DNA Laura Kovesi, cu care ar fi avut o discutie care i-ar fi paralizat picioarele de frica.

Potrivit inregistrarii audio, reiese ca inspectoarea Mihaela Focica era speriata de discutia avuta, s-a plans ca i se poate face oricand un dosar penal, ca ii e teama ca are copil acasa si rate de platit la banca, ca s-a incercat spalarea creierului ei, totul cu scopul de a fi determinata sa iasa din echipa de control de la DNA. Reiese ca discutii care i-au nascut stari anxioase ar fi avut si cu “Codrut” – adica cu procurorul Codrut Olaru, membru al CSM, un apropiat al sefei DNA.

Mihaela Focica a facut parte nu doar in echipa de control de la DNA, dar a fost si in echipa cu sefa ei Adriana Pampu Romanescu in dosarul disciplinar vizand OUG 13/2017, in care procurorii DNA Marius Bulancea, Jean Uncheselu si Paul Dumitriu au fost trimisi in judecata disciplinara pentru dosarul deschis abuziv Guvernului Romaniei. Ca un facut insa, inspectoarea Mihaela Focica s-a retras din dosarul cu cei trei procurori care au incercat sa demoleze Guvernul, iar in cazul controlului DNA, unde incepuse cu dreptul, s-a rasucit cu 180 de grade raliindu-se procuroarei Elena Radescu care a pactizat cu DNA. Tocmai din cauza acestei rasuciri profesionale, inregistrarea audio pe care o publicam prezinta maxim interes public.

Avem informatii ca in prezent procuroarea inspector Mihaela Focica ar fi “terminata psihic” datorita presiunilor facute asupra ei, ea avand antecedente nefaste in familie, sotul ei fiind arestat luni in sir intr-un dosar penal. Culmea este ca Mihaela Focica, dupa discutia din 4 iulie 2017 in care s-a plans sefului ei ce presiuni s-au facut asupra ei in sediul DNA, discutie care l-a deteminat pe Gheorghe Stan sa intocmeasca o nota explicita despre cele relatate, nu mai recunoaste azi discutia avuta – (vezi facsimil).

Dupa ce in oficiosul Binomului – Hotnews a aparut la 11 septembrie 2017 informatia cum ca Focica nu recunoaste ca s-au facut presiuni asupra ei de la varful DNA, procuroarea Focica a facut o plangere la Procurorul General al Romaniei impotriva sefului ei Gheorghe Stan, negand vehement existenta discutiei din 4 iulie 2017 despre care acesta a intocmit Nota. Ghinion pentru ea, discutia dintre Focica si Gheorghe Stan a fost inregistrata, e cat se poate de vie si explicita si o redam in continuare in stenograma, cu precizarea ca puteti asculta si fisierul audio pentru a recunoaste vocile celor doi.

Se ridica intrebarea de ce Focica nu a inteles sa se abtina din echipa de control de la DNA datorita presiunilor marturisite sefului ei, si a continuat sa laude activitatea DNA, alaturi de Elena Radescu, intr-un proces verbal (prezentat de luju.ro in editiile trecute) inainte ca raportul de control sa fie finalizat?!?

Intrucat in discutia inregistrata se vorbeste de o serie de prenume, facem in continuare o lista cu numele intregi ale persoanelor in discutie:

-“Giani”: procurorul Gheorghe Stan, inspectorul sef adjunct al Inspectiei Judiciare;

-“Codrut”: procurorul Codrut Olaru, membru al CSM;

-”Lazar” – Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar;

-”Adriana”: procurorul inspector Adriana Pampu Romanescu, sefa Directiei Inspectiei pentru procurori;

-”Oana” – procurorul Oana Haineala, fost presedinte al CSM;

-”Radescu” – procurorul inspector Elena Radescu, sefa echipei de control de la DNA;

-”Fit” – procurorul inspector Gheorghe Fit;

-”Vintila” – procurorul inspector Laurentiu Vintila;

Iata inregistrarea si transcriptul discutiei din 4 iulie 2017 dintre procurorii Gheorghe Stan si Mihaela Focica:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE