X

FOTO: Cum totul merge “strună” în Biserică, mitropolitul a dat-o pe fotbal

de null

content-image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mitropolitul Vladimir a fost surprins pe un teren de fotbal când a participat la un meci dintre echipa Mitropoliei Moldovei (de peste Prut) și echipa din Sankt Petersburg. Mitropolitul a fost cel care a dat startul meciului în mod simbolic. Asta mai lipsea Bisericii în plină apostazie, datorită pseudo-sinodului din Creta, cât și a scandalurilor cu homosexuali din cadrul cerului. Totuși, cineva îl aplaudă, e vorba de mass-media laică, ce consideră că “este vorba despre o postură care pune într-o lumină faborabilă Biserica.” Cu adevărat favorabilă… după modelul papei de la Roma.

content-image

content-image

content-image

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. oamenii astia nu ar trebui sa-si permita nici sa puna miere in ceai, iar ei se joaca fotbal de ani de zile cu echipa lor “sfanta” de fotbal.

  2. Sa ma ierte bunul Dumneze, dar nici la noi nu-i mai bine, In 2010 cand urcam Ceahlaul, pe la Stanile am vazut, cu uimire, cum calugarii de la schit jucau fotbal. Sa fie nebunie pentru Hristos? Cu siguranta ca nu este asa. Am dorit sa mergem in Biserica sa ne inchinam dar nu ni s-a permis. Doi tineri, o fata si un baiat, foarte relaxati, ce pareau a fi turisti, ne-au informat ca acolo vin doar cunostintele staretului….? Sincer sa va spun, m-am simtit foarte prost. Nu mai intelegeam daca am ajuns la un schit sau la o pensiune…Am avut o suparare si o dezamagire cum nu mai experimentasem nicicand.

  3. credinta nu cred ca exclude bucuria de om…nu a dat startul la un meci de poker totusi! astia care comentati in ras v-ati dus cu masinile la tamaiat, nu? dar de ce ii lasati la sport pe copiii vostri daca vreti sa fie sfinti din moment ce sportul e o dracie?

  4. Foarte frumos din partea Mitropolitului ca joaca fotbal! Nu e nimic rau in asta! Cititi Stromatele Sfantului Clement sa vedeti ca spune despre crestin sa faca sport!

  5. or fi si sporturi binecuvântate,dar nu fotbalul unde alearga toti dupa o minge si când se încing spiritele,o dau pe ănjurături…am trăit s-o vedem și pe asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button