FOTO: Cum totul merge „strună” în Biserică, mitropolitul a dat-o pe fotbal

sept. 19, 2017 8015 7 http://bit.ly/2H8QpFG

content-image

Mitropolitul Vladimir a fost surprins pe un teren de fotbal când a participat la un meci dintre echipa Mitropoliei Moldovei (de peste Prut) și echipa din Sankt Petersburg. Mitropolitul a fost cel care a dat startul meciului în mod simbolic. Asta mai lipsea Bisericii în plină apostazie, datorită pseudo-sinodului din Creta, cât și a scandalurilor cu homosexuali din cadrul cerului. Totuși, cineva îl aplaudă, e vorba de mass-media laică, ce consideră că „este vorba despre o postură care pune într-o lumină faborabilă Biserica.” Cu adevărat favorabilă… după modelul papei de la Roma.

content-image

content-image

content-image

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
7 Comentarii la “FOTO: Cum totul merge „strună” în Biserică, mitropolitul a dat-o pe fotbal”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Nicoleta
  # 20 septembrie 2017 at 9:17

  Din ce știu eu, bătutul din palme este o acțiune drăcească.

 2. Riko
  # 20 septembrie 2017 at 21:07

  oamenii astia nu ar trebui sa-si permita nici sa puna miere in ceai, iar ei se joaca fotbal de ani de zile cu echipa lor „sfanta” de fotbal.

 3. Iustina Antoanela Bacosca
  # 21 septembrie 2017 at 13:51

  Sa ma ierte bunul Dumneze, dar nici la noi nu-i mai bine, In 2010 cand urcam Ceahlaul, pe la Stanile am vazut, cu uimire, cum calugarii de la schit jucau fotbal. Sa fie nebunie pentru Hristos? Cu siguranta ca nu este asa. Am dorit sa mergem in Biserica sa ne inchinam dar nu ni s-a permis. Doi tineri, o fata si un baiat, foarte relaxati, ce pareau a fi turisti, ne-au informat ca acolo vin doar cunostintele staretului….? Sincer sa va spun, m-am simtit foarte prost. Nu mai intelegeam daca am ajuns la un schit sau la o pensiune…Am avut o suparare si o dezamagire cum nu mai experimentasem nicicand.

 4. vax
  # 22 septembrie 2017 at 23:13

  credinta nu cred ca exclude bucuria de om…nu a dat startul la un meci de poker totusi! astia care comentati in ras v-ati dus cu masinile la tamaiat, nu? dar de ce ii lasati la sport pe copiii vostri daca vreti sa fie sfinti din moment ce sportul e o dracie?

 5. preot Matei Vulcanescu
  # 23 septembrie 2017 at 11:33

  Foarte frumos din partea Mitropolitului ca joaca fotbal! Nu e nimic rau in asta! Cititi Stromatele Sfantului Clement sa vedeti ca spune despre crestin sa faca sport!

 6. IRINA
  # 23 septembrie 2017 at 12:28

  or fi si sporturi binecuvântate,dar nu fotbalul unde alearga toti dupa o minge si când se încing spiritele,o dau pe ănjurături…am trăit s-o vedem și pe asta!

Scrie un comentariu

Scroll Up