X

Din nou STARE de ALERTA. In Caraibe URAGANUL Maria a atins categoria MAXIMA si a LOVIT prima insula

de null

https://youtu. be/peyXVqEwHtY

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

UPDATE Ochiul uraganului Maria, care a ajuns unul de categorie 5, maximă, a lovit insula Dominica, din Antilele Mici, cu o forţă a vântului de până la 260 km/h, a informat Centrul Naţional pentru Uragane (NHC) din SUA, transmite EFE.

Uraganul a atins insula la ora locală 21,15, luni (01,15 GMT, marţi) şi avansa în direcţia vest-nord-vest cu o viteză de 15km/h.

Dominica este o insulă de circa 75.000 de locuitori, situată între teritoriile franceze Guadelupa, la nord, şi Martinica, la sud.

Ciclonul avansa în prezent spre insulele din apropiere de Dominica şi o va face şi în cursul zilei de marţi, specialiştii NHC preconizând că furtuna va ajunge în Puerto Rico şi Insulele Virgine între marţi noaptea şi miercuri.

NHC prognozează o posibilă creştere în intensitate a uraganului Maria, deşi puterea acestuia va fluctua în următoarele ore.

Antilele Mici se află încă sub şocul uraganului Irma, de asemenea de categoria 5, care a făcut cel puţin 26 de morţi în Caraibe, mai ales în Puerto Rico şi Cuba.

Uraganul Maria a atins luni categoria maximă pentru acest gen de fenomen, 5, cu vânturi ajungând la 260 km/h şi care ameninţă de manieră iminentă Caraibe, plasate în stare de alertă, conform Centrului Naţional pentru Uragane (NHC) din SUA, transmite AFP.

“Uraganul Maria devine unul de categorie cinci, potenÅ£ial catastrofal” iar vânturile sale “se apropie de Dominica”, precizează NHC în buletinul său de marÅ£i, ora 00,00 GMT.

Conform EFE, uraganul Maria se află la circa 25 de km est-sud-est de Dominica şi la 70 de km nord-est de Martinica, anunță Agerpres.

Anterior, într-un buletin emis la ora 21,00 GMT, NHC avertizase că uraganul în cauză a crescut în intensitate luni, ajungând unul de categoria 4 din 5 pe scara Saffir-Simpson ÅŸi devenind “extrem de periculos” pentru Caraibe.

https://youtu.be/eSm7BfgpXDY

https://youtu.be/RLl3CUvVOB0

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Ce nesimţire să pui numele Preasfintei Fecioare Maria, prin a cărei naştere a venit mântuirea lumii, unui uragan, prin care vine distrugerea lumii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button