Vom fi sodomizați pentru că merităm

sept. 18, 2017 12229 4 http://bit.ly/2HbVIUU
Gabriel Anderson marches with Scouts for Equality during the 45th annual San Francisco Gay Pride parade Sunday, June 28, 2015, in San Francisco. (AP Photo/ Tony Avelar)

Foto: http://www.breitbart.com/big-government/2015/06/29/content-warning-images-from-this-weekends-gay-pride-parades/

Ieri au fost multe proteste in tara. N-au fost insa si multi protestatari:

SINTEZĂ: Protestele anti-vaccinare obligatorie din țară. Prezență foarte slabă!.

Daca in orasele din provincie n-ar fi de mirare, caci sunt totusi mici, ceea ce s-a petrecut la Bucuresti este absolut uluitor. Mass-media ne informeaza ca s-au strans vrea cateva zeci de persoane. Unii participanti sustin ca au venit ceva mai multi. Oricum insa, cu totul jalnic pentru un atat de mare oras si cu atat de multi parinti ce se declara impotriva vaccinarii obligatorii.

Iata cateva comentarii de la acel articol:

Gabriel:

Ne cam merităm soarta cu așa atitudine. Oare doar acei părinți participanți la miting se gândesc la binele copiilor lor? Unde sunt restul?

george:

au fost cateva sute de persoane la Bucuresti

catalin_b:

Da, câteva sute, dintre care unii veniți din restul țării, inclusiv de la distanțe incredibil de mari: Arad, Cluj și să mă ierte cei pe care nu mi-i mai amintesc ca să-i citez. Îmi crapă obrazul de rușine, ca bucureștean! Inconștiența noastră este totală. Dacă tot ne vom trezi odată, de ce să nu ne trezim încă de pe-acum, când putem stârpi răul în fașă? Dar cui să-i spui, pe cine să sensibilizezi?

Stan:

„putem stârpi răul în fașă” – din pacate cred ca nu mai poate fi si nici nu va fi starpit. Asta nu inseamna insa ca ar trebui renuntat la lupta. Nicidecum. Toti isi vor primi plata si cu siguranta luptatorii vor avea multe cununi.

SINGURA lupta cu adevarat folositoare este INTOARCEREA LA HRISTOS. Totusi este importanta si prezenta la astfel de adunari ca o marturisire a Adevarului si un indemn pentru unii de a se informa, pentru altii de a iesi din comoditate samd.

Iar daca se va organiza referendumul … tare mi-e teama de un rezultat dezastruos cu un procent de peste 95% pro familie dar cu o prezenta cu mult sub pragul de 30% ceea ce va duce practic la invalidarea lui semn c.

 

Cred ca are dreptate fratele Stan. Nu stiu daca postarea sa e intreaga sau din motive tehnice n-a aparut tot. Dar, oricum, se intelege ce avea de spus.

In august au fost mult mai multi:

[VIDEO+FOTO] București și Piatra Neamț: Mitinguri anti vaccinare obligatorie #REZIST FĂRĂ VACCIN

Deci cu totul firesc ar fi fost ca acum sa protesteze lejer cateva mii de persoane. Cu atat mai mult cu cat se spera ca majoritatea au priceput mesajul de la:

Azi nu protestati impotriva vaccinarii OBLIGATORII, pentru ca nu sunteti anti vaccin / Maine nu veti protesta impotriva documentelor biometrice, pentru ca nu sunteti anti cip / Poimaine veti fi in lagar si abia atunci veti intelege de ce …

Deci inclusiv cei cu referendumul. Si poate ca l-au si priceput, doar ca acest neam functioneaza dupa un principiu extrem de bine exprimat de catre Parintele Adrian Fageteanu:

Eu am studiat foarte multe. Homer şi toţi istoricii antici care au vorbit despre geţi şi daci, în scrierile lor. Şi toţi istoricii spun cam aşa: dacă geţii sau dacii ar fi fost uniţi, niciun Alexandru Macedon, niciun Cezar, niciun împărat persan nu ar fi putut să-i biruiască. Şi eu cu asta dovedesc că suntem descendenţii lor, că nici românii nu se pot uni trei sau patru pentru credinţă sau pentru autohtonie sau pentru o idee românească sau creştină. Nu-i cea mai bună dovadă că suntem descendenţii lor?

Asa ca nu este deloc exagerata temerea fratelui Stan, adica din milioanele de semnatari, sa se prezinte la referendum o parte infima. Treaba ce va avea ca rezultat sodomizarea noastra. Si nu doar metaforic. Caci dupa foarte probabila invalidare, lucifericii vor ataca furibund si ne vom trezi rapid cu toate legile pro sodomie aprobate: de la casatoriile intre homosexuali si pana la adoptiile de copii de catre acesti homosexuali. Si nu doar adoptii interne, ci si internationale, caci pana la urma, tara noastra nu are atatia gay, pe plan mondial insa exista destui, iar Romania va avea ce sa ofere, mai ales dupa ce vor incepe masiv sa salte copiii parintilor anti vaccin decazuti din drepturi. Si cam asta se va intampla:

Cuplu de homosexuali a adoptat un copil rus pentru orgiile unor grupuri de pedofili. A fost abuzat incepand cu varsta de 22 de luni

In concluzie:

Treziti-va romani. Altfel, vom fi sodomizati si vom fi sodomizati pentru ca meritam …

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Vom fi sodomizați pentru că merităm”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Pribeagul
  # 18 septembrie 2017 at 21:55

  In legatura cu articolul mentionat la final, imaginea asta cam spune tot.
  https://i.imgur.com/siz14C9.jpg

 2. kosk
  # 18 septembrie 2017 at 23:31

  o sa aive si acest popor indiferent si comod soarta sarbilor (care si au ucis si tradat) toti patriotii (Milosevici, Arkan, Mladici, Radovan Karadzici, etc) ne vom „procopsi” si noi cu un premier sau presedinte „gay” si vom fi de badjocura dracilor.

 3. Stan
  # 19 septembrie 2017 at 9:33

  „Somnul ratiunii naste monstri”.

  Oamenii NU VOR sa inteleaga vremurile pe care le traiesc pentru ca-i scoate din confortul lor (fizic si mental) asa ca prefera sa spuna „nu se poate asa ceva” si sa-si vada mai departe de ale lor. Negatia asta nu-i ajuta la nimic si, din pacate, am intalnit si cazuri grave de natura duhovniceasca. Spre exemplu cineva avea probleme de constiinta in ceea ce priveste o persoana iar duhovnicul i-a recomandat sa-l „considere mort” pe acela. Autoizolarea aceasta (de fapt un autism autoindus) este cea care ne separa si mai mult decat o faceau pana acum mandria, slava desarta, egoismul s.a. asa ca … ne cam meritam soarta.

  Vorbim de o slabanogire generalizata a oamenilor pe toate planurile ceea ce ma face sa fiu destul de rezervat in privinta viitorului. Oamenii sunt din ce in ce mai slabi iar ultima zbatere care va veni cu siguranta atunci cand se vor confrunta cu evidenta va fi la fel cu cea a gainii dupa ce i-ai taiat deja gatul.

  Pilda lui Prikoke este foarte potrivita.

  Dumnezeu cu mila.

 4. Stalker
  # 19 septembrie 2017 at 23:41

  ÎNTR-UN ULTIMATUM, CAM AVEȚI DREPTATE !!!

  AȘADAR, DE LA CEL CU BARBA SURĂ, PÂN’ LA CEL CUȚÂȚA-N GURĂ, INCLUSIV, PISICA ȘI IEPURELE DE BĂTĂTURĂ … a se privi imaginea de mai jos !!!

  http://prntscr.com/gn89v9

Scrie un comentariu

Scroll Up