X

URATORII de animale si regulamentele DICTATORIALE. La Buzau, o persoană NU POATE avea mai mult de DOUA pisici

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a scos un regulament aproape dictatorial pentru iubitorii de animale.  O persoană nu poate avea mai mult de două feline!

Snt reguli noi și pentru stăpânii câinilor, potrivit racnetulmunteniei.ro. Regulamentul prevede sancţiuni aspre pentru posesorii de patrupede, care nu îşi sterilizează animalele de companie.

Potrivit regulamentului, „deţinătorul câinelui din municipiul Buzău are obligaţia să facă dovada sterilizării animalului prin carnetul de sănătate al câinelui, semnat şi parafat de către medicul veterinar care a efectuat sterilizarea”.

Tot în document se precizează: creşterea şi întreţinerea câinilor în apartamente situate în blocuri de locuinţe sau în clădiri cu mai multe apartamente din municipiul Buzău este condiţionată de obţinerea acordului scris a majorităţii proprietarilor care domiciliază în respectiva scară sau clădire, semnat şi ştampilat de Președintele asociaţiei de proprietari.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. O porcarie. Motanul maidanez a invatat sa intre cu vecinii fiindca initial nu era interfon si asteapta la usa, stie ca nu trebuie sa-si marcheze teritoriul sau sa-si ascuta gherutele.

  2. Se pare că cei aflaţi vremelnic la putere şi-au pierdut total bunul simţ care, odinioară, guverna majoritatea oamenilor, indicându-le ce se cuvine şi ce nu se cuvine să facă, să zică sau să decidă. Libertatea unora e abuz colosal, de neînchipuit în vremuri fireşti, iar libertatea celor “de jos” a ajuns un simplu cuvânt fără nici o acoperire reală.

    1. Despre ce haos ar fi vorba? Nu cumva de cel creat de catre om, care distruge continuu habitatul natural al animalelor si e indiferent la viata chinuita a animalelor din zonele pe care le populeaza? Haosul asta va fi oare adus la ordine luand cu forta animalele din casele celor atat de putini care incearca, cu mari sacrificii, sa le ofere un refugiu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button