SINTEZĂ: Protestele anti-vaccinare obligatorie din țară. Prezență foarte slabă!

sept. 18, 2017 11126 22 http://bit.ly/2Hae5cI

În curs de actualizare

București:. Zeci de persoane s-au strâns în Parcul Izvor

Zeci de persoane s-au strâns, duminică, în Parcul Izvor din Capitală, aceştia protestând faţă de proiectul privind legea vaccinării.

„Să se respecte libertatea de alegere. De fapt, nici nu e un protest, e mai mult o dorinţă de respectare a libertăţii. Nu ştim ce pun în vaccinurile acestea, sunt doctori care au studiat şi au zis că sunt multe lucruri care nu sunt bune pentru copii. Copilul nostru nu a fost vaccinat şi nu va fi”, susţine o mamă care a participat la eveniment.

„Dreptul la libertate este lezat dacă această lege va intra în vigoare şi ne întoarcem la perioada comunismului. Protestăm pentru că nu vrem să fim obligaţi să ni se administreze nişte medicamente, vaccinuri datorită unei pseudo epidemii precum gripa aviată şi gripa porcină”, spune un alt protestatar.

Protestul a fost organizat pe Facebook, participanţii având autorizaţie până la ora 18.00.

Timișoara

Mesaj de la un cititor:
A fost protestul de la Timisoara astazi. In ciuda furtunii, au venit aprox. 80 – 100 de persoane la ora 5:00 PM in Piata Libertatii.
Au fost si cativa jandarmi, dar nici o televiziune sau presa.
Doamne ajuta!
Daniel

Bacău

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
22 Comentarii la “SINTEZĂ: Protestele anti-vaccinare obligatorie din țară. Prezență foarte slabă!”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Gabriel
  # 18 septembrie 2017 at 11:59

  Ne cam merităm soarta cu așa atitudine. Oare doar acei părinți participanți la miting se gândesc la binele copiilor lor? Unde sunt restul?

 2. george
  # 18 septembrie 2017 at 12:07

  au fost cateva sute de persoane la Bucuresti

  • catalin_b
   # 18 septembrie 2017 at 13:01

   Da, câteva sute, dintre care unii veniți din restul țării, inclusiv de la distanțe incredibil de mari: Arad, Cluj și să mă ierte cei pe care ni mi-i mai amintesc ca să-i citez. Îmi crapă obrazul de rușine, ca bucureștean! Inconștiența noastră este totală. Dacă tot ne vom trezi odată, de ce să nu ne trezim încă de pe-acum, când putem stârpi răul în fașă? Dar cui să-i spui, pe cine să sensibilizezi?

   • Stan
    # 18 septembrie 2017 at 13:41

    „putem stârpi răul în fașă” – din pacate cred ca nu mai poate fi si nici nu va fi starpit. Asta nu inseamna insa ca ar trebui renuntat la lupta. Nicidecum. Toti isi vor primi plata si cu siguranta luptatorii vor avea multe cununi.

    SINGURA lupta cu adevarat folositoare este INTOARCEREA LA HRISTOS. Totusi este importanta si prezenta la astfel de adunari ca o marturisire a Adevarului si un indemn pentru unii de a se informa, pentru altii de a iesi din comoditate samd.

    Iar daca se va organiza referendumul … tare mi-e teama de un rezultat dezastruos cu un procent de peste 95% pro familie dar cu o prezenta cu mult sub pragul de 30% ceea ce va duce practic la invalidarea lui semn c.

  • Pribeagul
   # 18 septembrie 2017 at 19:25

   Asta e, mai greu sa acoperi mii sau zeci de mii.

 3. # 18 septembrie 2017 at 12:42

  Puțini poți spune, de acord cu așa exprimare, însă eu fiind acolo, domnule, pot afirma că infirmați faptul că am fost câteva zeci ! … Au fost oameni puțini, în sensul de care ne așteptam … dar nu câteva zeci …

  • redactor
   # 18 septembrie 2017 at 16:16

   exprimarea le apartine celor de la gandul

 4. # 18 septembrie 2017 at 12:45

  Prezenta slaba pt.ca nu sunt copii

 5. Vali
  # 18 septembrie 2017 at 13:01

  Lumea nu stie decat sa alerge dupa bani (servici) ca sa-si plateasca ratele la banci, datorii etc incat marea majoritate nici nu au auzit de aceasta lege .
  Altii au incredere oarba in medici, altii nu mai pot de frica (si aici ma refer la cei din sistemul medical care au frica de a fi dati afara de la servici).
  In orice caz se constata o lipsa de reactie, a disparut constiinta de om liber, de crestin ortodox.
  Toata lumea sta cu nasul in telefon, pe tableta, traieste in vitual.
  Sa dea bunul Dumnezeu sa ne trezim macar in al 11-lea ceas.

 6. # 18 septembrie 2017 at 13:19

  Vrea sa ne dam batuti si uita sa spuna ca biserica ne indeamna spre vaccinare.

  • # 18 septembrie 2017 at 17:23

   goimea/mulţimea/prostimea spălată pe creier nu are cum să-şi dea seama că , principiile, metodele care s-au aplicat pentru exterminarea indienilor din america demo(no)cratică, aceleaşi principii sunt aplicate şi în toate statele Europei.
   Raportat la popor şi stat, nu există ţară în care principiile talmudice să nu fie aplicabile! Globaliştii-francmasonii-sorosioniştii-sataniştii-talmudiştii ştiu foarte bine că România şi românii prezintă cel mai mare pericol în realizarea planului lor final, care fără război şi fără dispariţia poporului român ortodox nu vor reuşi să-l materializeze, deaceea TOT TIMPUL s-au luptat şi continuă să se lupte prin toate metodele, mijloacele, căile, pentru ca din ce în ce mai mulţi oameni să nu afle adevărul referitoare la mulţime, popoluaţia globală nu să crească, ci să sărăcească şi să scadă din ce în ce mai mult („Multimea este oarba si de aceea poate sa fie usor manipulata de francmasoni” ) şi pentru ca prin sistemul lor comercial global mai devreme sau mai târziu toate statele lumii să accepte finalizarea programului/proiectului globalizării lumii! https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=310148189352832&id=100010729602646

  • # 18 septembrie 2017 at 19:58

   Eu nu am auzit niciodată așa ceva
   Nici la predica de duminică și nici altă dată.
   Ce dovezi aveți??
   Există vreun comunicat oficial??

  • # 19 septembrie 2017 at 7:35

   Nu am la indemana articol acum dar au fost cateva.Inaltul insusi indeamna la vaccinare.

 7. # 18 septembrie 2017 at 14:11

  Am devenit un popor nedemn pentru aceasta tara… oare cat vom mai rezista pana cand ne vor inlocui?

 8. mircea.v
  # 18 septembrie 2017 at 20:07

  „Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea vouă împărăţia. „

 9. # 18 septembrie 2017 at 21:20

  ma asteptam sa fie asa .este mai importanta o plimbare in parc sau la mall decat viitorul copiilor nostri ..pacat ..eu m am comvins de f mult timp de acest popor roman crestin ..si …ortodox ..:)

 10. Ștefan
  # 19 septembrie 2017 at 16:29

  Ne merităm soarta…la Arad au fost în jur de 30 de persoane…Doamne ajută și somn ușor românii…

 11. Dumitru
  # 22 septembrie 2017 at 7:40

  Poliovirus kills off cancer cells, stops tumor regrowth
  „virus both attacks tumor cells and triggers the body’s immune system to do the same, suggesting it could also prove effective against other cancers.”
  O dovada de ce se doreste obligativitatea vaccinurilor,daca sistemul imunitar este invatat sa nu mai sa se apere,rata de imbolnavire de cancer se va mari considerabil…
  http://newatlas.com/poliovirus-rhinovirus-cancer-treatment-study/51449/
  https://www.medicalnewstoday.com/articles/319467.php

Trackbacks/Pingbacks
 1. Vom fi sodomizati pentru ca meritam - OrtodoxINFO - 18 septembrie 2017

  […] SINTEZĂ: Protestele anti-vaccinare obligatorie din țară. Prezență foarte slabă!. […]

 2. Vom fi sodomizati pentru ca meritam | Saccsiv - Weblog - 18 septembrie 2017

  […] SINTEZĂ: Protestele anti-vaccinare obligatorie din țară. Prezență foarte slabă! […]

Scrie un comentariu

Scroll Up