X

PEDEPSE LA MISTO impotriva TIGANILOR STAPANI DE SCLAVI de la BEREVOIESTI: intre 3 si 5 ani … / MESAJUL JUSTITIEI catre OPINIA PUBLICA: “Minimul special pentru ca instanţa va trebui să ţină seama şi de circumstanţele în care s-au săvârşit aceste fapte, respectiv că aşa au înţeles inculpaţii, la nivelul lor de instruire, să îşi câştige existenţa”

de null

Va amintiti desigur:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

SCLAVII TIGANILOR din Berevoiesti. De abia dupa 8 ani autoritatile iau masuri in forta. Nefericitii erau rapiti din fata bisericilor, dezbracati, violati, pusi sa munceasca si primeau rar mancare, dar si aia de pe jos

Astia sunt o parte dintre tiganii stapani de sclavi:

Stăpânii de sclavi de la Berevoeşti au ajuns la Penitenciarul Colibaşi
Foto: https://www.jurnaluldearges.ro/index.php/actualitate/item/19738-stapanii-de-sclavi-de-la-berevoesti-au-ajuns-la-penitenciarul-colibasi
Foto: http://adevarul.ro/locale/pitesti/dezvaluiri-cutremuratoare-satulgroazei-sclav-incercat-evadeze-berevoesti-fostadus-inapoi-legat-cal-schingiuit-cutoporul-1_587364325ab6550cb842a0e7/index.html

 

In iulie 2016 scriam in articolul POLITICA CORECTA va impiedica rezolvarea reala a cazului SCLAVII TIGANILOR din Berevoiesti:

 

Tocmai m-am uitat la Antena 3, la emisiunea Exces de Putere, unde se analiza chestiunea despre care desigur ca deja stiti.

La un moment dat, Adina Anghelescu a inceput sa spuna ceva destept referitor la tema, adica la sclavie. Cum ca toti din catunul ala erau membrii unor clanuri tiganesti, toti fiind complici sau cel putin de acord cu sclavia aia, care e o traditie specifica anumitor tigani si sigur ceea ce s-a petrecut la Berevoiesti nu e singular la nivel tara. Ca nimeni nu schiteaza macar un gest pentru a-i integra pe acesti soi de tigani si … mai multe n-a mai apucat sa zica deoarece Oana Stancu a intrerupt-o brutal: “E usor sa dai vina pe tigani”

Adina s-a mai straduit de cateva ori sa-si continuie ideea dar cerberul Oana n-a permis nimic si a directionat discutia spre mafia lemnului. Iar Razvan Savaliuc de la Lumea Justitiei chiar a subliniat ca e cu mult mai grava defrisarea decat sclavia.

E bine si asta cu dezvaluirile din mafia lemnului, insa subiectul era altul: sclavia.

Asadar, mass-media n-are voie sa abordeze subiectul, institutiile statului nici atat nu o vor face, asa ca lucrurile se vor reaseza in matca lor pana cand peste alti 8 sau 12 ani, undeva in Romania, se vor descoperi alti oameni in lanturi …

 

Si exact asa s-a si intamplat. Iata ce putem citi la Legalizarea sclaviei în România de pe NOIZZ:

Captura YouTube

 

Stăpânii de sclavi din România au primit pedepse definitive minime. Adică, ei vor face închisoare între 3 ani și 5 ani și 4 luni. Așadar, dacă te prinde DIICOT-ul, în România anului 2017, că ai sclavi pe care îi ții în lanțuri în curtea casei, împotriva voinței lor și îi mai și bați cu toporul, atâta pușcărie faci.

Ca să-ți aduci mai bine aminte despre ce este vorba: anul trecut, după luni întregi de investigaţii, sute de jandarmi şi mascaţi au descins la Berevoeşti şi au înconjurat satul Gămăceşti. O grupare interlopă formată din 38 de persoane racola, în comuna Berevoeşti (judeţul Argeş), persoane vulnerabile, printre care săraci, copii sau persoane cu dizabilităţi fizice ori psihice. Faptele de violență din dosar depăşesc orice închipuire, par rupte dintr-un film horror. Gruparea interlopă este acuzată că pe parcursul a 12 ani a exploatat şi torturat 40 de persoane, inclusiv minori şi persoane cu dizabilităţi. Victimele erau bătute cu parul sau cu biciul, lăsate fără mâncare, legate cu lanţuri şi puse printre altele să strângă fecalele stăpânilor.

Ce este și mai ciudat, e că procurorii au cerut acordarea de pedepse minime pentru stăpânii de sclavi. Iată: „Reprezentanţii Parchetului apreciază că inculpaţii se fac vinovaţi de faptele reţinute în sarcina lor, dar instanţa va trebui să ţină seama şi de circumstanţele în care s-au săvârşit aceste fapte, respectiv că aşa au înţeles inculpaţii, la nivelul lor de instruire, să îşi câştige existenţa, prin folosirea altor persoane cu probleme în activităţile lor gospodăreşti, astfel că solicită ca pedepsele să fie orientate spre minimul special prevăzut de lege”.

De asemenea, victimele care au fost ținute în lanțuri și torturate au primit despăgubiri în batjocură: 15.000 lei, în condițiile în care ceruseră 200.000 de lei.

În aceste condiții, nu ne-ar mira ca în curând în România să se legalizeze sclavia. Așa înțeleg procurorii, la nivelul lor de instruire, să-și câștige existența și să-și bată joc de oamenii din țara asta…

 

Dragi cititori, trebuie sa intelegeti ca orice motivare a procurorilor sau a instantei e si un mesaj catre opinia publica. Care e mesajul in acest caz?

Pe de alta parte, tot in Romania acestor ani, se dau pedepse cumplite pentru … gainarii:

24 DE ANI PEDEAPSA pentru gainarii. CARE E MESAJUL Justitiei catre romani? De ce o gainarie este condamnata mai aspru decat orice viol, talharie sau majoritatea omorurilor?

Incotro ne indreptam, fratilor?

Cu adevarat, Themis, Zeita Justitiei este o dracoaica …

Imagini pentru scales of justice lady

Cititi va rog si:

Marea Britanie: SCLAVI LA TIGANI – acoperiti cu propriile excremente, subnutriti, pusi la munci inumane – 24 de persoane (17 britanici, un roman, doi rusi si trei polonezi)

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Berevoiesti e foarte aprope de Bujoreni. Iata un comentariu aparut in 2009, in legatura cu localitatea Bujoreni:

    “Ce facem fratilor cu tiganii aia cu masini de Lituania,Cehia si Germania care se intalnesc in parcarea mall-ului din Rm Valcea si zbiara,fac urat, se imbata, efectiv te agreseaza daca ii atingi,oare Politia doarme? Legea 61/1991? hahaha.
    Acum 2 ani ,un paznic a fost desfigurat si mutilat pe viata de acesti tigani care l-au taiat pe bietul om in timp ce se bagase sa aplaneze o cearta! Acum 2 zile aceste mizerii in stare de ebrietate se luau de oamenii ce vizitau mall-ul le dadeau palme, am vazut cu ochiii mei cum un barbat si-a luato dupa cap ,tiganii cu berile in mana. Ei bine daca eu as intra cu o bere in mana..AMENDAAAAAA..tiganii au cumva alte drepturi????!
    Mai mult intro discutie cu paza in care am semnalat incidentul un paznic de 20 de ani ma trimite sa raportez sefului ca el nu se baga <_< .. A @##$#$ Rromanie! Mai mult mi-a zis sa nu ma bag ca o sa ma tina minte tiganii si o sa imi zgarie masina…mai sa…..wow, Teroarea tiganilor in Rm Valcea?
    Bai baieti si fete, se zvoneste ca in localitatea Bujoreni , majoritatea fetelor romance ar fi trecut prin patul tiganilor si violate dar de frica nu spune nimeni nimic….mai mult medicul pediatru de acolo a declarat toti copiii tigani drept handicapati ca ei sa primeasca ajutoare…acest fapt este consemnat de presa locala.
    Inca o parere si cu asta termin……imi amintesc de baiatul ucis in Sibiu de acei tigani care mergeau cu carutele nesmnalizate…pai in Capul Piscului o zona abrupta conduceam masina si poc o caruta taie drumul am franat sa nu intru in tigani si pun pe avarii si eu si ii iau la rost. Sar 2 tigani cu topoarele sa ma alerge, am vrut sa dau cu masina peste ei sincer la ce nervi aveam mai ales ca ma gandeam la baiatul mort in Sibiu, dar am zis ca totusi…si am demarat si am plecat. Ceilalti conducatori in trafic se uitau si atat…ROMANIA REALA. Asa ca ….Poate e in afara topicului,dar totusi cum civilizam o populatie minoritara (care si asa va deveni majoritara)!

    numai bine"

    Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/617018-tigani-agresivi-in-mall-rm-valcea

    “Intră când vor în şcoală, chiar în clase şi uneori au asupra lor cuţite. Bat, ameninţă, umilesc pe cine li se pune pata. Este ca în junglă. Anul trecut, copilul meu a sărit pe geam de la etajul unu de frica bătăuşilor. Într-o săptămână a fost bătut de două ori şi nu s-a luat nicio măsură. Îmi este frică să-l mai trimit la şcoală, data viitoare poate mi-l omoară”

    Sursa: http://ziaruldevalcea.ro/2014/03/23/socant-elevi-din-bujoreni-umiliti-si-batuti-de-un-grup-de-romi-i-au-pus-pe-doi-copii-sa-ingenuncheze

  2. Votanti psd . Cum sa le dea mai mult ca peste 2 ani sant alegeri si le trebuiesc voturile lor, Cum se comporta sefii ai mari asa si alegatorii de baza daca Dragnea este stapin de ce astia sa nu aibe si ei cativa sclavi???

  3. Din pacate “noua societate”,cea de dupa 1989 ii accepta,admira si culmea! chiar adora pe tigani!..Inainte nu ridicau ochii din pamant cand treceai pe langa ei,acum te sfideaza chiar ameninta obraznic,televiziunile si toata mass-media ii invita si ii arata tarii de pe micile ecrane,din radiouri si paginile revistelor si ziarelor,internetul geme de poze cu ei si cu toti interlopii si manelistii,tinerii ii admira si invidiaza si imita clipa de clipa…Legile ii ocolesc sau sunt prea usoare pt ei,judecatorii,procurorii si avocatii le sunt prieteni sau(le devin)rude prin diferite aliante..Le auzi piesele la colturile blocurilor sau din masini,le vezi fetele negre luminate de lanturi de aur,masini scumpe si haine mulate si de prost gust peste tot..Asta este Romania actuala,o tara invadata de prostie si prost gust,unde nimeni nu mai respecta pe nimeni si nimic,nici macar legile pe noi,oamenii…

  4. Ce-a fost in capul procurorilor si judecatorilor alora? Ce naiba se petrece cu tara asta? Minciuna asta cu “nivelul lor de instruire” nu tine. Traiesc in modernitate: au avut acces la scoala la vremea cuvenita, au televizoare, stiu sa acceseze mijloacele media, telefoane, tablete, computere, se descurca cand au interesul. Au acces la informatie exact ca oricare alt roman, nimic in plus sau in minus. Inteleg discursul public si principiile moderne de convietuire in societate. Sunt constienti de drepturile lor si ale altora, nu sunt rupti de societate, de gandire si concepte moderne ca intr-un veac barbar, pe o stepa izolata. Din cum se prezinta la tv sunt smecheri, stiu sa raspunda destept, sa intoarca vorba, sa dea vina pe saracie, pe “foamea copilasilor”. False argumente. Astia bateau de chef, pentru ca nu era omleta bine facuta. Ii puneau pe nefericiti sa sa bata de distractie. La fel si cu agresiunile sexuale, baile cu apa rece iarna afara si cate si mai cate. Nu erau de nevoie. Astea nu tin de saracie ci de sadism. Si apoi nu-ti trebuie instruire sa stii ca a duce in sclavie, a lipsi de libertate, a inchide cu lacatul, a bate, a mutila e un lucru rau. Orice om dintr-o comunitate tribala, de la eschimosi, la africanii din junglele izolate sunt constienti, percep acest lucru. Sunt principii innascute, inerente fiintei umane, ba chiar situatii la care si dobitoacele reactioneaza si lupta instinctiv. Daca tratai asa un caine, ala te maraia. Iti comunica ca nu-i convine, ca va reactina; deci te potoleai. E comunicare primara, la nivel animal. Te instruieste eficient un caine in privinta asta; ce alta instruire mai eficienta vrei? Nici pe asta n-au fi inteles-o?
    Scalvie, agresiuni sexuale, batai, schingiuiri, omoruri. A ramas vreo infractiune mai grava de care n-am pomenit? Atunci de ce sunt pasuite animalele astea? Si sa nu ne amagim, toate sunt pe un fond de ura rasiala impotriva romanilor, ura mocnita care a prins valvataie cu cei fara aparare, vazuti ca prada usoara. Slabiciunea lor le-a declansat instincte si comportamente de pradatori. De remarcat ca unii altora nu si-au facut asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button