X

BIG BROTHER ofera internet GRATUIT in UE. Conectivitatea Wi-Fi aprobată de Parlamentul European. Vor avea ACCES instituţii din sectorul public incluzând parcuri, biblioteci şi spitale

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit legislatorilor europeni, până la 8. 000 de puncte de acces vor fi create până în anul 2020. La această iniţativă, denumită WiFi4EU, vor avea acces instituţii din sectorul public incluzând parcuri, biblioteci şi spitale, , scrie Deutsche Welle.

Finanţarea, care se ridică la 120 mil. euro, va fi oferită instituţiilor publice pe criteriul „primul venit, primul servit” şi va fi distribuită „într-o manieră echilibrată geografic”, cu accent pe locurile cu conectivitate limitată.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Stire falsa – si nu din vina ortodoxinfo. Sub masca acestui “serviciu gratuit” se trece la plantarea antenelor de transmisii in toate coloniile ue- si fiind in interes “public”, nici un goim -legea intresului public- nu se va putea opune. Asa vor spune “ei” – “antene pt internet”, dar real, antene speciale pt monitorizarea populatiei.
    Si va mai spun una tot reala – ciparea nanotehnologica a inceput in Ro de acum 4 ani. De ce credeti ca este atat de multa lume bolnava? De ce credeti ca atat de multi oameni fac peste noapte cancer? – O simpla injectie de anestezie pentru o banala extractie stomatologica te poate plasa la categoria “vaccinat”. Mare atentie la medicii care mergeti. Daca vreti sa scapati nevacinati, mergeti chiar si la cel mai slab stomatolog, dar sa fie sigur dpdv al sigurantei voastre.
    Daca santeti bolnavi de alte boli, suportati-le asa cum sant, folosind plante naturale. Nu luati medicamente, nu mergeti la medic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button