Cosmin CONTRA va fi noul antrenor al Naționalei de fotbal a României

Sep 14, 2017 2594 7 http://bit.ly/2qIKITP

Cosmin Contra (41 de ani) a ajuns la un acord cu Federația Română de Fotbal și va prelua naționala „tricoloră” din mâinile germanului Christoph Daum.
Clauza salvatoare
„Guriță” era a doua variantă a forului prezidat de Răzvan Burleanu, după Dan Petrescu, acesta din urmă refuzând propunerea celor de la „Casa Fotbalului”. Contra are de gând să-și ia adio de la Dinamo înaintea meciului de sâmbătă, cu CS „U” Craiova, tocmai pentru a parafa contractul cu FRF. Tehnicianul și gruparea din „Ștefan cel Mare” își vor încheia socotelile pe care amiabilă, deoarece în contractul lui Contra cu „roș-albii” există o clauză care să-i permită acest lucru.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
7 Comentarii la “Cosmin CONTRA va fi noul antrenor al Naționalei de fotbal a României”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Morosanu
  # 14 septembrie 2017 at 1:29

  Ce cauta stirile sportive pe un site ortodox ?

 2. Cristian
  # 14 septembrie 2017 at 1:59

  A explicat cand a facut siteul asta de ce. Dar pe saccsiv. Nu stiu cat te ajuta daca iti explic eu. Poate nici nu o fac asa bine. Dar are motive bune. E destept baiatu. Citeste celalalte articole daca iti prind bine. 😉

 3. Ortodoxul
  # 14 septembrie 2017 at 6:23

  Este o idee bună să fie și știri sportive pe site-ul acesta,dar este puțin ciudat:totuși,este un site Ortodox.

  • redactor
   # 14 septembrie 2017 at 10:25

   ti se pare ca sunt numai stiri ortodoxe, inafara de cele de sport? OrtodoxINFO inseamna abordare ortodoxa a stirilor din presa, care ne afecteaza direct. Acest gen de stire din sport are scopul de a aduce pe site si cititori care nu prea au treaba cu Ortodoxia si poate unii dintre ei vor citi si alte articole, in plus nu publicam zilnic stiri sportive, ci doar cele care tin de identitatea nationala.

 4. redactor
  # 14 septembrie 2017 at 9:57

  ca sa-i aduca pe microbisti sa citeasca si ceva ortodox, poate deschid ochii si vad cum e cu antisistemul… etc

 5. Raphael
  # 14 septembrie 2017 at 14:49

  ..puneți şi câteva articole mai sexy.., că poate astfel îi atrageți şi pe desfrânați de partea Ortodoxiei.. Aveți însă grijă ca nu cumva să smintiți şi mai mult..!! 🙁

  • redactor
   # 14 septembrie 2017 at 20:46

   si totusi… e o mare diferenta… nu mai cautati nod in papura

Scrie un comentariu

Scroll Up