X

CENZURAREA TOTALĂ a mass-mediei independente: FACEBOOK blochează postările ANTI-VACCIN de pe NATURAL NEWS, pentru a împiedica aflarea adevărului despre PERICOLELE imunizării

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Facebook blochează postările cu articole Natural News ale 2.2 milioane de fani ca urmare a publicării pe site a unei petiții anti-vaccin la Casa Albă, citând în paralel pericolele imunizării.

În acest ultim exemplu scandalos de cenzură totală a mass-mediei independente, Facebook a blocat aproape 100% partajarea articolelor Natural News. Totul a început cu o știre Natural News în legătură cu petiția Casei Albe ce dorea un moratoriu pe 5 ani asupra imunizării copiilor, în timp ce experții toxicologi studiază creșterea vertiginoasă a statisticilor privind autismul, reacțiilor adverse și moartea ca urmare a vaccinării.

Imediat după publicarea poveștii pe contul de Facebook al Natural News – care are peste 2.2 milioane de fani – Facebook a șters manual postarea și a blocat toate share-urile postărilor Natural News. Petiția depusă la Casa Albă cere anularea legii din 1986 ce legiferează cazurile de vătămare în urma vaccinării și înlocuirea acestei legi, deoarece aceasta acordă imunitate absolută și legală producătorilor de vaccinuri împotriva victimelor rezultate în urma vaccinării. Această lege ar fi echivalentul cu a acorda lui Big Tobacco imunitate totală în instanță sau lui Monsanto, imunitate legală în cazul proceselor pentru cancer provocat de glifosat.

Facebook și Google încearcă să reducă la tăcere mișcarea adevărului vaccinării distrugând Natural News

Blocarea celor de la Facebook s-a făcut fără explicații sau justificare. Aceasta vine ca urmare a faptului că Google a făcut presiuni pentru blocarea temporară a întregului domeniu NaturalNews.com prin introducerea sa pe o listă neagră, pentru un motiv tehnic fals, demascat mai târziu. Acum, angajații Google vorbesc despre cultura opresiunii din cadrul companiei, la fel și de faptul că google dorește cenzurarea tuturor saiturilor ce nu se conformează ideologiei radicale de stânga.

Facebook, binențeles, nu blochează știrile false ale mass-mediei de stânga, inclusiv pretențiile neîntemeiate ale CNN, NPR și Washington Post care absolut halucinează despre o conspirație rusească ce a dus la manipularea procesului de vot. Toate minciunile mediei de stânga nu numai că sunt aprobate pentru a fi partajate pe Facebook dar sunt chiar promovate cu prioritate pe paginile utilizatorilor.

Dar orice mențiune despre pericolul vaccinării – chiar și când guvernul SUA publică documentația VAERS cu privire la victimele vaccinurilor – este supusă cenzurii de către Facebook.

Stângiștii intoleranți, paznici ai internetului, aduc la tăcere orice punct de vedere diferit și cer obediență absolută ideologiei lor

Natural News este supus celei mai nebune și nejustificată cenzură din industria media. În aceste vremuri stângiștii cer protecția primului amendament pentru entitățile media care îl atacă sălbatic pe președintele Trump cu acuzații false și surse fictive, în timp ce ei resping protecția primului amendament când vine vorba de site-uri web care publică puncte de vedere pe care ei nu le agreează. (În mintea lor, „libertatea de exprimare” este libertatea lor de exprimare, nu și a voastră).

Natural News a publicat numeroase știri critice despre Mark Zuckerberg și cultul de stânga fanatic, refuzând a fi redus la tăcere de toleranții stângiști ce au evoluat într-o cultură a huliganilor de internet. Internetul a ajuns cu adevărat într-o fază unde dacă spui orice lucru adevărat despre vaccinuri sau transsexuali ești blocat imediat de paznicii stângiști precum Google, Facebook, Youtube, Twitter.

Chiar și când spui lucruri evidente precum „bărbații nu pot da naștere la copii” tot te trezești cenzurat și etichetat cu „discurs rasist”. Arătând date științifice reale – precum faptul că vaccinul conține peste 50 000 ppb (NT – eng. parts per bilion – părți la un miliard) mercur, un metal greu toxic – tot ești catalogat ca site „conspirațonist”.

De aceea este timpul ca Google, Facebook și Twitter să devină utilități publice. Abuzul lor de putere pentru a-i reduce la tăcere pe cei cu viziuni diferite a devenit un pericol pentru libertatea americanilor.

De ce această tehnocrație dictatorială se va sfârși în război civil

Am ajuns acum cu adevărat în punctul nebuniei de stânga combinat cu cenzură totalitară. În esență, paznicii stângiști ai internetului au devenit o dictatură tehnocrată ce cere obediență neclintită nebuniei cultului de stânga SJW (NT eng. – social justice warrior – luptător al dreptății sociale) și al tiranilor statisticieni. De aceea am spus public că cel mai probabil toate acestea se vor sfârși în război civil:

https://vimeo.com/228714403

Găsiți petiția de la Casa Albă la acest link și descoperiți de ce Facebook crede că e atât de amenințător să aflați adevărul despre pericolul vaccinurilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button