Caricatură antisemită publicată pe Facebook de fiul premierului israelian: Sistemul iudeo-masonic conduce lumea

sept. 12, 2017 15386 4 http://bit.ly/2qFo9PH

FOTO: http://www.haaretz.com/polopoly_fs/1.574690.1392658965!/image/3678368028.jpg_gen/derivatives/headline_1200x630/3678368028.jpg

Un nou scandal ţine prima pagină a ziarelor israeliene. Protagonistul noului scandalul e fiul prim ministrului, Yair Netanyahu.

Pe 8 septembrie, în ziua când Procurorul General a anunţat că va încheia rechizitoriul împotriva Sarei Netanyahu şi o va trimite în faţa Justiţiei, la ora 17.22, Yair o publicat pe contul său de Facebook, unde semnează Yair Hun, o caricatură antisemită sub titlul „Lanţul trofic”. Mesajul caricaturii – binecunoscută pe reţelele de socializare ale adepţilor antisemiţi ai teoriilor conspiraţioniste – este că evreii şi masonii conduc lumea (spre dezastru).

Yair a adaptat desenul, adăugându-i – pe lângă figura lui George Soros, capul răutăţilor şi simbolul reptilienilor (evreii care i-ar susţine pe masoni) – imaginea lui Ehud Barak, fost prim ministru şi ministru al Apărării, cel mai decorat general israelian în viaţă, un critic acerb al premierului Netanyahu, imaginea lui Meni Naftali, fostul administrator al reşedinţei din Ierusalim a soţilor Netanyahu, martor al acuzării în dosarul Sarei şi imaginea lui Eldad Yaniv, unul dintre liderii protestelor săptămânale anti-corupţie.

FOTO: https://s3.amazonaws.com/assets.forward.com/images/cropped/netanyahu-soros-meme-1505045519.jpg

Când Haaretz a publicat informaţia despre postarea crunt antisemită a lui Yair Netanyahu şi despre faptul că a fost susţinut în demersul său de încurajările unui fost şef al Ku Klux Klan, fiul părinţilor săi n-a găsit o replică mai bună decât să-i facă… antisemiţi pe jurnalişti.

Ehud Barak a răspuns rapid şi dur postării care îl viza direct:

„Asta aude băiatul acasă? E o boală mentală moştenită sau contractată spontan? Nu contează. În orice caz, ar trebui să-i finanţăm psihiatrul, în loc să-i finanţăm agenţii de pază şi şoferul”.

Yair Netanyahu n-a găsit alt răspuns decât obrăznicia de a-l întreba pe Barak dacă e beat.

Opinia publică israeliană e stupefiată de faptul că o astfel de caricatură antisemită poate fi distribuită de chiar fiul prim ministrului.

Yair Netanyahu nu e la prima gafă din acelaşi registru. Cu câteva săptămâni în urmă, a susţinut entuziast (într-o altă postare, pe care, spre deosebire de aceasta, a şters-o la câteva ore) declaraţia revoltătoare a preşedintelui Trump în legătură cu ciocnirile de la Charlottesville, în care i-a pus pe acelaşi plan etic pe neonazişti şi pe şovini cu cetăţenii oneşti.

În context ar fi de reamintit şi faptul că premierul Netanyahu, care ocupă şi portofoliul Externe, s-a făcut că nu bagă de seamă, ba chiar a încurajat discret, campania violent-antisemită a guvernului maghiar împotriva lui George Soros.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Caricatură antisemită publicată pe Facebook de fiul premierului israelian: Sistemul iudeo-masonic conduce lumea”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 12 septembrie 2017 at 13:14

  Masoni spurcati…

 2. # 12 septembrie 2017 at 17:17

  Care „antisemitism”? Majoritatea evreilor sunt khazari, nu semiți. Cuvântul „antisemitism” este o eroare, doar că e folosit in scop de intimidare de către sioniști.

 3. kosk
  # 12 septembrie 2017 at 17:38

  gura pacatosului…pe de alta parte e de rasu curcilor cum evreii se acuza intre ei de antisemitism, in „familie” 🙂

 4. acelas
  # 13 septembrie 2017 at 9:02

  alde dragnea si-a ales omul prost. Facea acum catva timp poze cu netanyahu, acum insa e calcat in picioare de soros. Dupa ce ca a vandut interesele tarii, le-a vandut si prost, apoi cand se va schimba oraduirea de la noi cu un regim pro-soros, „magnatul” lu peste va vrea si el atunci „partea leului” de la noul regim…

Scrie un comentariu

Scroll Up