X

„Beneficiile” tinerilor LGBT: TABĂRĂ internațională GRATUITĂ și alte activități naționale, precum „Prânzul Liceenilor LGBT”

de null
FOTO: https://upload. wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b9/GayFest_Bucharest_2006.jpg/1200px-GayFest_Bucharest_2006.jpg

Asociaţia MozaiQ, cunoscută pentru că militează pentru drepturile și libertățile comunității LGBT, anunță pe pagina sa de Facebook organizarea unei tabere pentru tinerii LGBT din România. Tabăra este organizată în Slovacia și are toate costurile achitate de organizatori.

„MozaiQ te invită să participi gratuit în cadrul unei vizite în Kosice, Slovacia, alături de tineri LGBT din Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia și Marea Britanie! Vizita va avea loc în perioada 30 septembrie-7 octombrie, toate costurile (transport, cazare, mâncare) fiind acoperite de către MozaiQ alături de partenerul slovak SaplinQ.

Sunt încurajați participanții LGBT cu vârste de 15-25 de ani precum și persoane active în domeniul educației (trainer, profesori, etc) de orice vârstă. Participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel cel puțin mediu.”, acesta este anunțul făcut de MozaiQ.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De fapt tabăra este organizată de o organizație finanțată de fondul european Erasmus+ și are ca obiectiv schimbul de impresii între tinerii LGBT, împărtășirea experiențelor negative, discriminatorii trăite și găsirea de soluții comune.

Interesant este că vârsta participanților este coborâtă până la limita legalității, dar acoperă toate clasele de liceu. De altfel, sâmbătă, 9 septembrie, între orele 15.00 și 18.00, a fost organizat și întâlnirea „Back to School. Prânzul Liceenilor LGBT”, în zona Armenească, în centrul Bucureștiului. Anunțul acțiunii este:

„Vara a trecut, începe un nou an școlar. După câteva luni pline ne întoarcem la liceu. Alături de colegi, profi, probleme noi și vechi. Noul an poate fi stresant pentru liceenii LGBT, așa că vino alături de noi sâmbătă, 9 septembrie, pentru a discuta despre câte-n lună, în stele și-n curcubeu:

  • Ce tips&tricks avem pentru a supraviețui unui nou an;
  • Ce trebuie să știu ca licean LGBT;
  • Ce povești de coming-out au alți colegi LGBT;
  • Cum abordăm profesorii și colegii noștri homofobi și transfobi;
  • Cum ne pregătim de BAC, la ce facultăți vrem să dăm;
  • Ce căutăm într-o relație de succes.

În general – cum facem din liceu o experiență LGBT bună!

MozaiQ te invită la o primă întâlnire a liceenilor LGBT cu bomboane Skittles (taste the rainbow), sucuri, snacks-uri, stikere si alte swag pentru tine și colegii LGBT de liceu.

Locația se află în centrul orașului București și urmează să fie transmisă prin SMS vineri, cu 24 de ore înainte.

Pentru a participa, înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/AlkK2O7g701BQ0nl2

Ni se alătură Mustafa Sullivam, activist american, coordonator de cluburi de tineri LGBT din New York, SUA cu multă experiență în problemele și soluțiile liceenilor LGBT.

Până sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 15!”

Formularul de participare fusese semnat de 10 persoane până la începerea manifestării.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Parteneriatul civil BOR-PSD, cum a ajuns BOR sa faca propaganda unei legi care exista deja cu scopul declarat de a ignora porunca 8 ” Sa nu furi!”, sustinand PSD liber la furat:

    -Lucian Mic, Episcopul Caransebeșului, la brat cu penalul Dragnea
    https://www.flux24.ro/locale2016-scandalos-episcop-la-brat-cu-condamnatul-liviu-dragnea-in-campania-psd/

    -Mitropolitului Ardealului, Laurenţiu Streza, îndeamnă enoriașii să voteze doar cu PSD sau ALDE
    http://m.b1.ro/stiri/politica/biserica-ortodoxa-se-implica-in-campania-electorala-mitropolitul-ardealului-indeamna-enoriasii-sa-voteze-doar-cu-psd-sau-alde-video-169763.html

    -BOR indeamna romanii sa voteze cu Ponta
    http://m.digi24.ro/special/dosare/cotroceni-2014/biserica-acuzata-ca-se-implica-in-alegeri-sa-votam-cu-cei-care-sunt-ortodocsi-sa-votam-cu-victor-ponta-caci-el-poate-sa-ne-uneasca-320058

    -episcopul vicar al Eparhiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului, Iustin Sigheteanul “Noi vă spunem votați-l pe al nostru!”
    -Mitropolia Clujului ciculara vot PSD
    http://m.romanialibera.ro/politica/alegeri-locale-2016/cum-au-devenit-bisericile-oficii-de-propaganda-pentru-ponta-357030

    -IPS Ciprian lauda in timpul slujbei primarul PSD penal Mitroiu
    http://www.newsbuzau.ro/social/6937-ips-ciprian-iar-a-comis-o-a-facut-politica-in-biserica-de-la-cislau-enoriasii-au-ramas-ca-trazniti-la-predica-electorala

    -Biserica Ortodoxa Romana, AGENT ELECTORAL AL PSD
    http://m.revista22.ro/50016/.html
    http://mobile.hotnews.ro/stire/18527167

    -PSD şi-a pus sigla în Calendarul Ortodox
    http://m.gandul.info/politica/psd-si-a-pus-sigla-in-calendarul-ortodox-sef-campanie-arges-e-primul-an-cand-impartim-si-calendare-biserica-le-da-prea-tarziu-16016270

    -copii sarutand picioarele liderului PSD, Florin Tecau, in timpul slujbei
    https://www.flux24.ro/foto-un-copil-saruta-picioarele-unui-lider-psd/

    -episcopul homosexual de Husi, Corneliu Bârlădeanu, i-a amenințat public, ca daca il lasa din mana si-l exclud se duce direct la DNA si da in vileag toate afacerile lor murdare cu masoneria și PSD!
    http://www.comisarul.ro/articol/amenintari-cu-dna-ul-despre-legaturile-cu-masoneri_903326.html

  2. Aha ! Dar ceva bun…nu ai găsit? Donații? Centre pt batrani…pt copii…?
    Vezi ca Dumnezeu… Nu ți rămâne dator ! Ești cam vehement..
    Corect este sa spui și chestiile bune…
    Da ! Acelea care le ascund toți. …
    Știi vreun partid care nu are hoți??? .

    1. În curând și imigranți, apropo de imigranți, guvernul tipras va reduce ajutoarele pt familiile cu mai mult de 2 copii și vor suplimenta venituri pt imigranți, în contextul în care și acolo statul elen se confrunta cu o scădere drastică a populației

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button