Protest în Cluj-Napoca împotriva obligativității vaccinării

sept. 10, 2017 6336 3 http://bit.ly/2qBzHn8

FOTO: http://ziuadecj.realitatea.net/Images/Articole/00163378/00161553_large.jpg

Peste 50 persoane au protestat, sâmbătă, printr-un marş prin centrul municipiului Cluj-Napoca, faţă de obligativitatea vaccinării copiilor şi adulţilor, cerând Ministerului Sănătăţii retragerea proiectului. O tânără a afişat mesajul „Obligativitate = nazism”.

Participanţii la protest s-au adunat, sâmbătă după-amiază, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, purtând bannere cu mesaje precum „Libertate – drept”, „Vaccinarea obligatorie – ilegală, abuzivă, neconstituţională”, „Copiii noştri nu sunt cobaii voştri”, „Nu dictaturii medicale”, „Refuz vaccinarea obligatorie” sau „Copilul meu, alegerea mea”.

„Protestăm împotriva abuzului numit proiectul vaccinurilor obligatorii pentru copii şi adulti. Încercăm să prezentăm părinţilor aspecte ale acestui proiectului de lege, postat pe site-ul Ministerului Sănătăţii la sfârşitul lunii iulie. Considerăm că se încalcă dreptul persoanei de a dispune de ea însăşi, dreptul părinţilor de a decide pentru copiii lor. Niciun act medical nu poate fi şi nu are voie să devină vreodată obligatoriu. Vaccinurile au reacţii adverse care nu sunt cunoscute şi prezentate suficient publicului, astfel încât cerem Ministerului Sănătăţii retragerea proiectului”, a spus una dintre protestatare, Cristina Ganea.

O tânără participantă la protest a venit împreună cu soţul şi fetiţa în cărucior, afişând pe un tricou mesajul „Obligativitate = nazism”.

„Protestez pentru că mi se ia dreptul la alegere, este corpul meu şi eu decid ce voi face cu el din punct de vedere medical. Dacă mă doare capul, eu decid ce tratament urmez, nu poate nimeni să îmi impună un tratament pe care nu îl doresc. Exact la fel e şi cu vaccinurile şi exact aşa era şi în perioada nazistă, oamenii nu mai aveau dreptul asupra corpului lor. Dacă Hitler a hotărât să omoare atâţia evrei, nimeni nu putea să spună nimic, asta era hotărârea lui. Acolo o să ajungem şi noi dacă legea va trece”, a spus Ramona Titieni, care a precizat că fetiţa sa nu a fost vaccinată.

Protestatarii au pornit într-un marş pe traseul Piaţa Unirii – B-dul Eroilor – Piaţa Avram Iancu – B-dul Eroilor, după care s-au reîntors în Piaţa Unirii.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Protest în Cluj-Napoca împotriva obligativității vaccinării”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 10 septembrie 2017 at 15:46

  Unde ne e dreptul de a alege?!

 2. Roman
  # 10 septembrie 2017 at 18:55

  Daca nu ne batem ptr libertate si ptr normal (natural,autentic,original) ,satanismul in lumea lui antihrist (din 2017 au inceput la propriu slugile sa-l instaleze) va fi OBLIGATORIU.Trebuie sa fie macel ptr Adevar sau insemnare in numele dracului .Lumea este in totalitate cumparata ( cucerita) de jidanii sionisti =slugile lui antihrist=mesia cel fals.Ptr cei care vor sa mai beneficieze de aceste ,,servicii” satanice din aceasta lume satanizata are 2 alternative: ori la bataie in numele Adevarului (Hristos),ma refer fizic si duhovniceste, ori supunere neconditionata STATULUI =mamona =jidanii =evolutie=satana.Daca nu trebuie sa plece …in munti!!

 3. Qu
  # 8 ianuarie 2018 at 7:56

  Eliminarea dreptului la alegere inseamna dictatura.
  Vaccinarea obligatorie reprezintă un atentat la sănătatea publică.

Scrie un comentariu

Scroll Up