Horia Tecău, CASTIGATOR la US Open

Sep 10, 2017 2384 0 http://bit.ly/2qL31I6

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a câștigat proba de dublu a turneului de tenis US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cei doi au învins vineri cuplul spaniol Feliciano Lopez/Marc Lopez, cu 6-4, 6-3.

Tecău și Rojer obțin astfel al doilea lor titlu de Grand Slam, după cel de la Wimbledon, câștigat în 2015.

Horia Tecău a mai câştigat titlul la Australian Open, la dublu mixt, în 2012, cu Bethanie Mattek-Sands (SUA).

Declarații Horia Tecău:

 Nu m-am gândit la titlu, ci doar să câştig încă un punct şi încă un punct. Ei au avut multe şanse pe serviciul meu, deci a fost un set foarte greu”.

Jean-Julien Rojer:

Suntem foarte buni prieteni cu toţii. Mă gândeam că dacă nu câştig astăzi, Marc mă va tachina tot anul! Îi felicit, pentru că au avut o săptămână fantastică!”.

Feliciano Lopez:

Juls şi Horia sunt în primul rând nişti tipi fantastici şi jucători foarte buni. A fost un scor apropiat. Cred că am avut destule şanse, dar asta a fost astăzi”.

Pentru câştigarea competiţiei americane, Tecău şi Rojer vor primi un cec de 675.000 de dolari şi 2.000 de puncte în ierarhia mondială.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up