Plaja din 2 Mai INVADATA de MIGRANTI, astazi la prima ora a diminetii

sept. 9, 2017 14148 7 http://bit.ly/2qGdq7z

Imagini incredibile în această dimineață la malul mării. Mai multe ambarcațiuni pline cu refugiați provenind din zonele de conflict din Orientul Mijlociu via Turcia au sosit în România. Ei erau așteptați pe mal de efective importante ale Poliției de Frontieră și Gărzii de coastă.

Imaginile au fost surprinse de turiști aflați în concediu în Stațiunea 2 Mai printre care și cunoscutul jurnalist Sorin Roșca Stănescu care a relatat de la fața locului.

UPDATE:

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, nava cu migranţi a fost interceptată de o ambarcaţiune a Poliţiei de Frontieră în zona Vama Veche – 2 Mai, urmând să fie dusă în Portul Mangalia pentru verificări, relatează news.ro.

Deocamdată nu se cunoaşte numărul exact al migranţilor aflaţi la bord şi nici naţionalitatea acestora, autorităţile estimând că ar fi vorba despre aproximativ 100 de persoane.

La ora transmiterii acestei ştiri, acţiunea Gărzii de Coastă este în desfăşurare.

Şi în urmă cu o săptămână, un pescador pe care se aflau 87 de persoane, între care 23 de copii, a fost interceptat de poliţiştii de frontieră în apropierea ţărmului românesc al Mării Negre. Nava nu a răspuns avertismentelor oamenilor legii pentru a fi făcute verificări şi s-a oprit în apropierea Portului Midia.

Poliţia de Frontieră Română a anunţat în această săptămână mai multe măsuri de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat, pentru împiedicarea migraţiei ilegale, între care folosirea la capacitate maximă a aparaturii de observare pe timp de zi şi de noapte, suplimentarea mijloacelor tehnice de supraveghere şi suplimentarea personalului. În primele şapte luni ale acestui an, poliţiştii de frontieră au depistat aproximativ 2.800 cetăţeni străini, organizaţi în peste 400 de grupuri de migranţi, care au încercat să treacă ilegal frontiera.

sursa – contul de Facebook, Dan MV Chitic

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
7 Comentarii la “Plaja din 2 Mai INVADATA de MIGRANTI, astazi la prima ora a diminetii”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 9 septembrie 2017 at 13:01

  Noroc cu turiștii aceea că i’au filmat,ca altfel nu spuneau nimic jegoșii ăștia (milițieni plus politicieni) , câți n’or mai fi intrat fără ca noi să fim informați!?

 2. # 9 septembrie 2017 at 17:08

  Asta se întâmpla pentru ca se permite…..românii stau pe la baruri si discoteci în timp ce bulgarii isi apara frontierele cu bâta si calare pe quaduri..

 3. # 9 septembrie 2017 at 19:08

  Să fii sigur că sunt mult mai mulți…eu locuiesc in Drumul Taberei și văd tot mai multe femei cu chestii de alea în cap

 4. TATI
  # 9 septembrie 2017 at 19:17

  Planul Kelergi este pus in aplicare. Nemernici fara Dumneze vor mixarea Europei cu maimute. Nu tiu ce asteapta romanii nostri, sa fie alergati si caftiti pe strada ca in Germania , Anglia, Franta etc.Sotiile, mamele si copiii nostri nu vor mai i in siguranta pe strada.(exemplu Timisoara).Emigrantii nu au nici o intentie sa se integreze in civilizatia si cultura Europeana.Vor „sharia” legea islamica si moartea tuturor crestinilor, dupa cum ei insasi o declara, vor o europa islamizata si chiar asa va fi in cativa ani daca handicapatii(ttradatorii) ii primesc cu bratele deschise.Vai de copii nostri.Asta e viitorul pe care noi il construim pentru ei.SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRI 1

 5. # 9 septembrie 2017 at 20:15

  Mai bine nu aveam deschidere la mare….?

 6. # 9 septembrie 2017 at 22:01

  E nasol, ăștia nu sunt ușor de gestionat

 7. # 10 septembrie 2017 at 7:50

  Aceşti imigranți primesc de la ISIS (made in USA) 20000 de dolari pt a imigra spre Europa.La bărci plătesc doar 3000 iar cu restul sînt bussnismani.Vă puteți compara cu ei?

Scrie un comentariu

Scroll Up