X

Semnificația OCULTĂ a video-clipului „NO FRAUDS” interpretat de NICKI MINAJ – înregistrat cu doar câteva zile înainte de ATACUL TERORIST, pe WESTMINSTER BRIDGE …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Încărcat cu figuri de stil asociate cu societăți secrete și cu elita ocultă, video-clipul „No Frauds” (Fără fraude) al lui Nicki Minaj este un tribut conducătorilor secreți ai lumii. Este de asemenea o coincidență tulburătoare legată de acest video-clip: a fost înregistrat pe Westminster Bridge (podul Westminster) cu doar câteva zile înainte de atacul terorist.

Avertizare: acest articol conține limbaj explicit.

Melodia „No Frauds” este în primul rând o piesă făcută pentru a o insulta pe Remy Ma care a lansat cu o lună înainte SeTHER, o melodie care o insultă aspru pe Minaj timp de șapte minute.

La un moment dat, Remy Ma chiar se enervează și îl menționează pe fratele lui Nicki Minaj care este un violator de copii condamnat.

”Și am câteva cuvinte pentru mamele fanelor tinere ale ale lui Nicki Minaj

Ghici cine ține un maniac de copii? Nicki Minaj

Ai plătit pentru nunta fratelui tău? Asta-i o vină foarte mare

Cum cheltui bani ca să ții un pedofil?

El este un om mort care merge, își trimite amenințări

Cred că de asta ei te numesc Barbie, ai fost alături de Ken

Vorbind despre banii tăi și boala ta străină

De ce nu îți ajuți fratele să își ascundă sperma de criminalistici?”

Dacă nu sunteți la curent cu istoria ciudată a lui Nicki Minaj, aici este un scurt rezumat.

„Jelani Maraj, fratele lui Nicki, a fost arestat în decembrie 2015, fiind acuzat de răpirea unui copil. Criminalisticii au găsit sperma lui pe hainele victimei răpite în vârstă de 12 ani. El a fost eliberat pe o cauțiune de 100.000 de dolari și a respins condamnarea de 15 ani de închisoare. El se va confrunta cu închisoarea pe viață dacă va fi condamnat.

După ce a fost eliberat pe cauțiune, familia a fost la bowling și Nicki a postat un selfie al evenimentului pe Instagram. Nicki a plătit de asemenea 30.000 de dolari pentru nunta fratelui ei, conform relatărilor.

Unul din numele alternative ale lui Nicki Minaj este The Harajuku Barbie, deci ea se referă la ea însăși ca „Barbie”. Păpușile Ken sunt omologii masculine la păpușile Barbie – „alături de Ken” este un omofon pentru „alături de kin”, care se referă la Jelani. Remy de asemenea face apel la fanii tineri ai lui Nicki, cunoscuți ca Barbz, și îndeamnă părinții acestora să ia în seamă acuzațiile criminale ale lui Jelani.”

– Genius, ShETHER

După lansarea lui SeTHER, a fost ceva presiune pe Nicki Minaj ca să lanseze un răspuns la melodia violentă din punct de vedere al versurilor al Remy Ma. Răspunsul a venit, dar nu în forma unei piese jignitoare de tip rap hardcore. Nicki Minaj a lansat în schimb un single interesant de dans care promovează superstarurile rap Drake și Lil Wayne, unde ea dedică unele cuvinte lui Remy Ma aproape ca un gând tardiv.

Totuși, după ce cineva urmărește video-clipul, un mesaj fundamental se desprinde din piesă: Minaj nu are nevoie să facă bătălii rap cu aprecierile lui Remy Ma. Cu ani în urmă ea s-a vândut elitei oculte care îi controlează cariera și îi garantează succesul … deocamdată.

Video-clipul pentru No Frauds este într-adevăr împletit cu tot felul de simboluri asociate cu elita ocultă – îndeosebi monarhia britanică. Să ne uităm la video-clip.

Frauds

Regina DeGeneres? Cum?

Video-clipul începe cu Nicki Minaj care afirmă că este Regina Degenerată. Mă scuzați, am vrut să spun Regina Degeneres. Apoi ea spune oamenilor să o întrebe pe ellen DeGeneres despre persoana ei regală. Nicki Minaj a fost un invitat regulat al show-urilor Ellenei DeGeneres (care este ea însăși regina televiziunii din timpul zilei. Ea se laudă despre obținerea expunerii dulci a mass media de la care industria împrumută profit cât timp ei sunt „în centrul atenției”. Cel puțin ea s-a mutat aparent de la personalitatea ei anterioară „Roman Zolanski”, care a fost clar inspirată de Roman Polanski. După cum probabil știți, el a regizat filmul Rosemary’s baby (Bebelușul Rosemariei) (despre venirea lui Antihrist) și a fost condamnat pentru drogare și abuzarea unei fete în vârstă de 13 ani în 1977.

Cu masca ei Illuminati cu bile, mâinile ei care fac coarne și șerpii de pe rochia ei, Minaj pare să fie o regină rea, răzbunătoare și posedată de demon.
Într-o altă imagine, Minaj apare ca o regină distinsă, completată de o coroană cu multe bijuterii pe capul ei.

Chiar de la început, este o dualitate care se întâmplă cu Nicki Minaj care înglobează și o regină rea mascată și o urmașă încoronată, care arată o față distinsă poporului.

Apoi camera se apropie de o sabie care vă spune tot ce trebuie să știți despre acest video-clip.

Aceasta este o sabie care face parte din costumația masonică.

În interiorul ovalului de pe mânerul sabiei este simbolul Crucii și Coroana. Este simbolul principal care reprezintă cavalerii templieri, una dintre cele mai antice societăți secrete din ocultismul de vest. Un fapt interesant: acel simbol reprezintă în mod esoteric un organ masculin care penetrează un organ feminin, care este o aluzie la Sex Magick.

Pe fiecare parte de pe apărătoarea sabiei este o cruce de tip „cross pattée” (în engleză termenul „cross pattée” se referă la un tip de cruce creștină care are brațele înguste la mijloc și largi la perimetru), un alt simbol antic care reprezintă Cavalerii Templieri.

O sabie similară găsită pe un website care licitează obiecte masonice. Este descrisă ca o „Sabie Masonică de Cavaleri Templieri cu un mâner din fildeș gravat și lanț original”.
Un inel masonic cu simbolul Crucii și Coroana și trei cruci de tip „cross pattée”.

Săbiile din îmbrăcămintea masonică sunt folosite în ritualuri și ceremonii masonice, cum ar fi inițierea unui nou candidat.

Un exemplu de ritual masinoc luat dintr-o carte antică a ritului scoțian.

Această sabie ceremonială masonică nu este promovată în mod proeminent în acest video-clip al lui Nicki Minaj, pur și simplu deoarece arată bine. Ea poartă un înțeles simbolic important și face referire direct la societățile secrete și elita ocultă.

Lil Wayne și Nicki Minaj stau pe scaune masonice. Sabia care face parte din îmbrăcămintea masonică este strategic așezată între ei. Elita ocultă este cea care îi ține pe „tronul” industriei muzicii.

Alte capturi în video clipuri par să focalizeze o temă specifică: Londra Ocultă. Aici sunt câteva exemple.

Este ora 3 fix pe Big Ben. 3am este cunoscută în cercurile oculte ca „ora diavolului”. În această captură, este cel mai probabil 3pm, dar referința este oricum acolo.

„Intervalul 3am este privit de experții în paranormal ca un timp în care răul pur – demoni sau entități din lumea spiritelor – își fac simțită prezența. Gândirea din spatele timpului specific de 3am este că este o batjocură deliberată a morții lui Iisus Hristos, care, conform cu scrierile antice, a murit în miezul după-amiezii – la 3pm.

Psihologii cred că vălul dintre lumea noastră și lumea spiritelor este ridicat la această oră și starea noastră relaxată de spirit – în special într-o stare de somn profund – ar fi mai susceptibilă la activitate paranormală.”

– Enciclopedia Ocultă, Ora diavolului

O captură cu porțile Palatului Buckingham adaugă la efectele vizuale ale „elitei oculte” ale video clipului.

Unii cititori poate întreabă ce are de-a face familia regală cu elita ocultă. Răspunsul este: totul.

Regele George VI (stânga) și ducele Kentului (dreapta) în însemne regale complete ale masoneriei. Regele George VI (după care filmul „King’s Speech (Discursul regelui)” a fost inspirat) a fost tatăl Reginei Elizabeta a II-a. Ducele Kentului este vărul Reginei Elisabeta a II-a și Mare Maestru a Marii Loje a Angliei.

Aș putea să continui zile întregi despre asociația strânsă și de lungă durată dintre familia regală și francmasonerie dar acest articol este despre altă „regină”, Nicki Minaj.

Considerând contextul ocult al video clipului, următoarea scenă angajează un sens chiar mai ciudat.

Minaj stă pe podul Westminster. Pe rochia ei sunt câteva dintre simbolurile favorite ale elitei pentru a indentifica pionii industriei: un fluture (reprezentând Monarch programming) și ochii atotvăzători.

Scena a fost filmată doar cu câteva zile înainte de atacul terorist al Podului Westminster. Aproape se pare că ei știau că un fel ritual întunecat ocult avea să se petreacă exact acolo. Faptul că acest video clip a fost lansat puțin înainte de atac nu a fost pe placul unor oameni care nu au apreciat faptul că secvența cu Minaj stând pe pod, ca un fel de regină ocultă, nu a fost înlăturată din video clip.

Într-o altă scenă, Minaj poartă un echipament roșu deschis din PVC, conformând cu codul culorilor ocultei care apare în continuu în video clipurile mass media. După cum s-a afirmat  în mai multe articole anterioare de pe Vigilant Citizen, roșu este culoarea sacrificiului cu sânge.

Minaj purtând cel mai roșu obiect care a existat vreodată.

O altă culoare a ocultei este negru – culoarea inițierii. În industria muzicală, culoarea neagră este aproape tot timpul asociată cu sexualizarea extremă a starului.

Minaj este îmbrăcată în dantelă neagră și arată ca un om care merge pe stradă căutând un client. Indiciu: ea nu este chiar o regină.

Cât timp noi suntem tratați cu această figură de stil foarte simbolică, Nicki Minaj cântă împotriva lui Remy Ma, reclamând că chirurgia cosmetică nu a făcut-o mai fierbinte.

„Sheneneh, o fraudă care săvârșește mărturie falsă

Am poze de dinainte și de după operația ta chirurgicală

Rah te-a luat la doctorul ei, dar tu nu arăți ca Rah

Ai lăsat masa de operații, tot arăți ca „nah””

Pentru a fi clari, în această melodie auzim o femeie rapper care a avut făcută chirurgie majoră (inclusiv implanturi masive de șezut) ridiculizând rezultatele operației chirurgicale ale altui rapper. Rap-ul se îndreaptă în direcții bizare.

Apoi, Drake vine și filmează câteva insulte rămase rivalului său, Meek Mills. De asemenea, el face asta.

Știți ce înseamnă asta.

Apoi Lil Wayne vine și dezvăluie lumii că el este un dinozaur. Câteva lucruri cu adevărat provocatoare de gândire.

Video clipul se termină cu o scenă tulburătoare unde Nicki se schimbă aparent între a fi o regină distinsă și o regină demonică. Elita ocultă întruchipează de asemenea această dualitate, jucând într-un anumit fel în fața camerelor și într-un alt fel în spatele scenelor.

Ei ne spun că ei au două fețe: una care este împodobită cu bijuterii și demnitate, alta care este ascunsă cu fraudă și depravare.

În concluzie

În timp ce versurile No Frauds conțin indicii de o întrecere rap tipică, figurile de stil ale video clip-ului se îndreaptă mult spre ceva mai profund. Într-adevăr, video clip-ul dezvăluie simbolic că Minaj nu trebuie să se întreacă cu alți rapperi pentur a-și securiza poziția pentru ani, cu bunăvoință fiind folosită de elită pentru a urma agenda acesteia, completă cu figuri de stil oculte, referințe Mkultra și altele.

Cât timp ea este pionul elitei, ea, implicit, va primi susținerea financiară și expunerea media necesare pentru a rămâne în topul jocului. Totuși, toate acestea vin cu un preț. Într-adevăr, după cum s-a văzut mai sus, Minaj este în esență o marionetă drăguță, care dansează în haine drăguțe, purtând bijuteriile împrumutate ale șefilor ei care o forțează să le celebreze ritualurile oculte, sacrifiicile cu sânge și controlul minții. Și o dată ce ai pășit în acest tărâm, nu mai este întoarcere. După cum Nicki cântă în ideea melodiei, tu:

”Alege o parte, alege o parte”

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Ei, elitele de nebuni – masoni si evreii ce ii conduc pe masoni, de fapt nu incearca sa ne inculce noua tampeniile astea in cap prin clipurile de genul asta (caci fac asta non stop prin propaganda din muzica, filme, televiziuni, etc), ci isi transmit mesaje in lumea intreaga intre ei. Ei au codul si isi transmit mesajele cu planurile in felul acesta, prin filme, clipuri, bancnote, chestii de circulatie larga internationala. Liderii lor jidani se sfatuiesc la intalnirile lor bilderbergiene si altele de genul asta apoi transmit “prostimii” masonice in toata lumea ce au de facut, sau pentru ce sa se pregateasca si pentru ce sa pregateasca lumea sa accepte, sa fac lobby. Fereasca Dumnezeu. Nebuni de legat. Si sa mai zicem ca Dumnezeu e rau ca a facut iadul pentru ei? Nu. Ce alta pedeapsa mai potrivita este pentru aceste jigodii nebune si sadice decat iadul vesnic? Asa cum ei se hranesc din terorizarea oamenilor si aducere de suferinta si tulburare, tot asa Hristos ii va rasplati inzecit cu aceleasi terori, suferinte si zbucium nelimitat. Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button