X

Mircea Lucescu dezvăluie motivul pentru care nu va fi niciodată antrenorul Naționalei de fotbal

de null

Imagini pentru Mircea Lucescu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mircea Lucescu și-a încheiat definitiv conturile cu naţionala României.  Antrenorul în vârstă de 72 de ani a recunoscut că nu mai este dispus să-i antreneze pe tricolori din cauza presiunii publicului, dar şi din cauza unui episod petrecut în 1998.

Mircea Lucescu a devenit noul selecționer al turcilor în timpul acestor preliminarii de calificare la Campionatul Mondial din Rusia. Deşi mulţi oameni de fotbal din România au văzut posibilă instalare a lui Mircea Lucescu pe banca României, imediat după ce acesta s-a despărţit de Zenit, antrenorul român anunță că nu ar fi venit niciodată să-i pregătească pe Maxim sau Chiricheș: “Hai sa lăsăm naţionala României. Am spus de 20 ani că nu o să mai preiau, m-am tinut de cuvânt, din toate punctele de vedere. Au fost câteva momente când aş fi putut să revin, nu s-a putut, după am plecat pe drumul meu şi n-am decis eu ce să facă. Ar fi si foarte greu pentru mine. Prefer să mă duc într-o ţară, unde să mă înjure străinii, decât să vin acasă şi la prima înfrângere să fiu înjurat de ai mei. Asta chiar n-aş suporta”, a dezvăluit Mircea Lucescu la Dolce Sport TV.

Lucescu a vorbit şi despre momentul care l-a determinat să spună pas naţionalei: “Bineînţeles că puteam fi găsit în orice moment. Bineînţeles că putea exista şi această disponibilitate din partea lor, dar încă o data spun, eu nu înlocuiesc un antrenor sub contract. Foarte clar am spus-o de atâtea ori. Din momentul când în 1998 n-am putut să preiau naţionala, atunci când cred că aş fi meritat, din momentul acela am jurat să nu preiau echipa naţională”, a adăugat antrenorul de 72 de ani.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button