X

Britanicii, REVOLTATI de cea de-a treia SARCINA a lui Kate Middleton, in conditiile in care STATUL nu sprijina MATERIAL cetatenii pentru cresterea celui de al TREILEA copil

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vestea venită luni din partea Casei Regale a Marii Britanii, cea conform căreia Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului, ar fi trebuit să fie un motiv de fericire pentru locuitorii Regatului.  Din păcate, nu toți au fost încântați, iar unii dintre ei au avut reacții negative.

Admiratorii s-au grăbit să îi felicite pe Ducele și pe Ducesa de Cambridge, după ce Palatul Kensington a confirmat sarcina lui Kate . Ducesa suferă de grețuri matinale accentuate ceea ce o va împiedica să efectueze următoarele deplasări programate. Kate suferă de sindromul Hyperemsis Gravidarum, fiind predispusă la amețeli, grețuri matinale severe și deshidratare.

Potrivit Mirror, vestea a fost puțin agreată de cetățeni ținând cont că cei din partidul Conservator au introdus un număr limită pentru numărul de copii pentru care părinții pot primi ajutor din partea statului. Părinții primesc aproximativ 2.300 de lire sterline , ajutor pentru creșterea copiilor, pentru primul și al doilea născut. Cel de-al treilea copil al unei familii nu beneficiază de suport material din partea statului.  Bineînțeles, există câteva situații extraordinare în care această lege nu se aplică, iar mama primește ajutor financiar și pentru cel de-al treilea copil. În cazul în care mama poate dovedi că a fost violată sau că cel mic a venit pe lume în urma unor relații abuzive, care nu s-au desfășurat de comun acord va primi suma de bani menționată anterior.  Internauții au criticat decizia cuplului regal de a avea un al treilea copil, dar și acțiunile partidului Conservator. Una dintre persoanele revoltate a scris pe Twitter:

„ Logica Partidului Conservator este defectă. Îi felicită pe Kate și William pentru al treilea copil, dar,în același timp, refuză să mai acorde sprijin familiilor obișnuite care au același număr de copii precum cuplul regal.” O altă femeie revoltată a scris:

„ Dacă Kate ar fi fost săracă, un om de rând, nu ar fi primit bani pentru îngrijirea viitorului său copil. Cu toate acestea, noi contribuim în continuare la bunăstarea Casei Regale. “

Mulți se întreabă de ce plătitorii de taxe sunt obligați să plătească pentru încă un membru al Familiei Regale, în timp ce oamenii obișnuiți se străduiesc din răsputeri să își crească copiii, fără să primească vreun sprijin.  Există totuși o mică problemă în argumentele aduse de oameni pentru că Ducele și Ducesa de Cambridge nu sunt finanțați din fondurile Reginei Elisabeta, ci din banii aflați în contul ducatului de Cambridge. Mai mult decât atât, Prințul William primește un salariu lunar pentru munca pe care a depus-o în serviciul militar.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. e bine sa faca mai multi copii.daca au fonduri pt a creste mai multi copii.f bine.ar fi bine ca statul sa ajute si pe oamenii de rand.dar daca ai grija de bani poti creste si mai multi copii fara ajutor.la noi se dau bani pt ccc doar la primii 3 copii.eu am 3 copii.ne descurcam putin mai greu.dar ne descurcam.jucariile celor mari st pt bebe.lor le cumpar mai putine haine sau le iau mai mari sa fie pt 2 ani.cumpar mai multe pt cea mica pt ca ea creste mai repede.

  2. De unde ati scos-o si pe asta??? 2300£ pe luna??? Sunteti nebuni. Maternity leave este platit cu 140£ pe saptamana si alocatia copilului este de 80£ pe luna. Daca esti mama singura si nu ai venit mare poti aplica pt beneficii. Dar nimeni nu iti va da atatia bani. Mintiti cu nerusinare!

    1. Si am uitat sa va spun ca acolo concediul de maternitate este de 9 luni de cand ramai acasa! Nu ca in Romania de 2 ani. Unele femei se intorc si mai devreme la munca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button