VIDEO (interzis la tv romanesti): DEZASTRUL de după VACCINUL GARDASIL

sept. 6, 2017 15048 1 http://bit.ly/2qJZOIP

E absolut sigur ca dupa impunerea legii vaccinarii obligatorii, vor trece si Gardasilul pe lista:

VACCINAREA OBLIGATORIE nu e pentru “EPIDEMIA” DE RUJEOLA, ci pentru absolut toate vaccinurile, inclusiv GARDASIL (cel mai distructiv), inclusiv pentru orice nou vaccin vor mai crea / Dar si mai grav: CE VOR PUNE IN NOILE VACCINURI?.

Si cum la televiziunile romanesti este interzisa prezentarea efectelor negative (ce merg pana la decesul victimelor) ale vaccinarii, ramane ca noi, presa alternativa, sa va prezentam zilnic cate un astfel de caz. Si sunt atat de multe, ca n-am termina nici intr-o suta de ani sa vi le aratam pe toate. Inca o dovada ca lozinca aia cu “unu la un milion” este o minciuna de cea mai joasa speta:

ARITMETICA VACCINULUI: SUA are 60 miliarde de copii iar Romania peste 60 de milioane

Asadar:

Un alt caz poate fi vizionat aici.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “VIDEO (interzis la tv romanesti): DEZASTRUL de după VACCINUL GARDASIL”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Alexandrinna Mihail
  # 14 ianuarie 2018 at 16:05

  „Acesta a fost Colton Berrett. In martie ar fi implinit 18 ani.
  A murit in 5 ianuarie anul acesta, dupa 5 ani de viata chinuita dupa vaccinul Gardasil.
  Uitati-va la acest video si repetati in continuare mantra: „vaccinul salveaza vieti”.
  Dumnezeu sa-l odihneasca! https://www.facebook.com/VaXismVideos/videos/253374798533208/?hc_ref=ARSh4Z9Lg_w3f9pcOU-Z1HZUOfdAodgCnPaCLl_21fHpxoh_3K8OyvOfMFi5zyWjs1s&fref=nf&pnref=story

Scrie un comentariu

Scroll Up