X

Surpriza la preliminariile Mondialului din 2018: Siria, prima echipa care a inscris in poarta Iranului / Si ajunge astfel la baraj pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O echipă căreia nimeni nu-i dădea nicio şansă în tentativa de a ajunge la turneul final din Rusia a reuşit un rezultat mare şi păstrează şanse de calificare la CM 2018. 

Siria a devenit prima echipă care a înscris în poarta Iranului după 12 meciuri la rând pentru perşi fără gol primit. La Teheran, pe arena „Azadi“, Siria a condus cu 1-0, însă gazdele au revenit şi au făcut 2-1.

Când meciul părea pierdut, ceea ce ar fi dus la eliminarea Siriei, arabii au egalat în minutul 90+3 şi şi-au asigurat prezenţa la baraj de pe locul 3 în grupa A. Golul egalizator al sirienilor a însemnat că Uzbekistan a căzut pe 4 din cauza unui golaveraj inferior şi a ratat barajul. După terminarea partidei din Teheran, fotbaliştii sirieni au declanşat sărbătoarea pe teren, bucurându-se de parcă ar fi luat Cupa Mondială!

După terminarea grupelor de calificare din zona asiatică, Iran, Coreea de Sud (grupa A), Japonia şi Arabia Saudită (grupa B) au ajuns la turneul final. Ocupantele locurilor 3 în cele două serii, Siria şi Australia, se vor întâlni într-un baraj tur-retur. Învingătoarea va juca într-un alt baraj împotriva echipei care se va clasa pe locul 5 în preliminariile zonei Americii de Nord.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Pai cam este una !! Cum se face ca astia joaca fotbal si international iar jegosii astia de migranti sirieni fug de acolo din cauza razboiului??? Unde e razboi UEFA interzice sa se joace fotbal!! Unde e minciuna???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button