Rusia a testat un nou sistem de BRUIAJ ELECTRONIC capabil să perturbe şi RADARELE de la bordul avioanelor

sept. 5, 2017 8327 3 http://bit.ly/2H6AyHr

Cel mai recent complex mobil de luptă electronică din Rusia, Krassuka-4, a fost testat cu succes, la sfârşitul lunii trecute, în poligonul Prudboi din regiunea Volgograd. Acest sistem poate provoca nu doar bruiaj electronic, ci poate face invizibile pentru radarele inamice diverse aparate de luptă şi poate perturba canalele radio ale dronelor.

Serviciul de presă al districtului militar Sud al forţelor armate ruse a raportat că exerciţiile cu acest nou complex mobil de război electronic Krassuka-4 au fost satisfăcătoare, noteaz[ agenţia rusă Sputnik.

În timpul exerciţiilor practice efectuate pe terenul de testare Prudboi din apropierea oraşului rus Volgograd, două bombardiere tactice ruse Su-34 nu au reuşit să detecteze ţinte şi să efectueze un atac convenţional cu rachete aer-sol asupra posturilor de comandă de la sol graţie bruiajului făcut de sistemul Krassuka-4.

Sistemul mobil de luptă radioelectronică Krassuka-4 este conceput pentru a face faţă atât radarelor terestre cât şi celor aeriene, inclusiv sistemului AWACS folosit de americani şi NATO. Acest dispozitiv poate bloca funcţionarea oricărui radar existent pe o rază de 300 km. În plus, zgomotul creat de Krassuka-4 neutralizează sistemele de control şi de comunicaţie ale dronelor. Dacă datele producătorului sunt corecte, acest complex poate distruge ultima speranţă a Pentagonului: folosirea „roiurilor de drone“, drone mici capabile să acţioneze ca un grup.

Krassukha-4 sunt produse la Briansk pe un şasiu de camion KamAZ cu patru osii. Sistem constă din două vehicule care transportă echipament special.

Sistemul pentru război electronic Krassukha-4 este conceput să perturbe radarele de la bordul avioanelor dea atac şi de recunoaştere, precum şi sistemele de control ale dronelor aparţinând potenţialului inamic. Dispozitivul de bandă largă este capabil să blocheze eficient toate radarele moderne instalate la bordul avioanelor de diferite tipuri.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Rusia a testat un nou sistem de BRUIAJ ELECTRONIC capabil să perturbe şi RADARELE de la bordul avioanelor”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 5 septembrie 2017 at 16:52

  Ce ne facem draga Deveselu? Se pare ca existi degeaba.!!!

 2. # 5 septembrie 2017 at 19:06

  Bugetul militar al Rusiei este mult mai mic decât al teroriștilor anglo-americano-sionistilor.Va fi foarte greu pt.Rusia să facă față asaltului teroriștilor sionisti

 3. Stan
  # 6 septembrie 2017 at 10:09

  Vai de oamenii care se vor afla in apropierea unor astfel de arme in functiune la asemenea radiatii si vibratii.

Scrie un comentariu

Scroll Up