PARINTELE ELPIDIE: „in special prin asa zisele „VACCINURI” vor incerca sa ne implanteze NANO-ECHIPAMENTE in corp”.

sept. 5, 2017 109127 8 http://bit.ly/2H5SNwW
https://numaiortodoxia.files.wordpress.com/2013/07/027f6-elpidie.jpg

Foto: https://numaiortodoxia.wordpress.com/2013/07/03/etapele-razboiului-mondial-si-a-pecetluirii-pr-elpidie/

Iata comentariul fratelui mircea.v postat la VACCINAREA OBLIGATORIE nu e pentru “EPIDEMIA” DE RUJEOLA, ci pentru absolut toate vaccinurile, inclusiv GARDASIL (cel mai distructiv), inclusiv pentru orice nou vaccin vor mai crea / Dar si mai grav: CE VOR PUNE IN NOILE VACCINURI?.:

 

A spus Parintele Elpidie ca „in special prin asa zisele „vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano- echipamente in corp”.
DIn momentul asta, miza vaccinarii e uriasa. Vaccinarea devine parte a planului de insemnare a omenirii. Si, a te opune vaccinarii, inseamna a te opune insemnarii. La nano-cipurile astea poate fi cu „obligatoriu” ca fara cipul mama ele nu lucreaza. La cipul mama, cel ce va controla totul, acolo trebuie sa fie pe fata, trebuie sa fie cu manifestarea liberului arbitru. La cipul mama daca e cu forta nu se pune. Si atunci, diavolul face in cadrul etapei „nano” tot ce poate el sa faca: pacaleala, inselaciune, prezentarea raului ca fiind bun, minciuna, „obligatoriu”… totul ca sa ajunga nano-cipurile astea in corpul omului.

Cand am citit prima data, am zis, „ok nu ne vaccinam”. Cam naiv… Nu mi-am imaginat la acel moment ca vor face vaccinurile obligatorii. Era prea simplu sa nu fie obligatorii. Dar fiind vorba de o miza asa de gigantica – insemnarea, fiind vorba de ultima si cea mai pregatita si perversa lucrare a lui satana, acum se intelege foarte bine de ce e nevoie in etapa asta (penultima) de „obligatoriu”.

Si, din modul cum reactioneaza cei ce vin la putere, exact pe diavol il vezi in spatele lor. Vine un guvern cu din astea, cade guvernul, si zice omul „uite a cazut guvernul, gata s-a terminat cu „obligatoriu””. Da de unde, vine urmatorul guvern, mai nemernic, mai rau, mai decis sa bage vaccinare obligatorie. Diavolul e ca raia, si mult mai rau. Exact asa sant si astia cu vaccinarea.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
8 Comentarii la “PARINTELE ELPIDIE: „in special prin asa zisele „VACCINURI” vor incerca sa ne implanteze NANO-ECHIPAMENTE in corp”.”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 5 septembrie 2017 at 11:02

  Bănuiam de mult treaba asta …

  • # 5 septembrie 2017 at 17:31

   Si eu banuiam de mult timp asta insa la carte scrie clar caci inainte va fi un razboi mare, dupa care va fi faza cu ciparea ca nu va permite CUMPARAREA SAU VINDEREA … deci e destul de clar ca inca nu s-a ajuns acolo, insa este un pas in plus spre asta

 2. # 5 septembrie 2017 at 11:16

  Părintele Elpidie e un parinte grec , cu har , are mare dreptate ce spune . Am văzut știrea asta mai demult

 3. # 5 septembrie 2017 at 13:26

  Posibil

 4. Mihai
  # 5 septembrie 2017 at 15:59

  Nu întâmplător a fost și asasinatele in randul celor care sau opus vaccinurilor

 5. Nicu
  # 6 septembrie 2017 at 8:59

  Intrebarea e: cine e urmatoarea victima?

Trackbacks/Pingbacks
 1. Sistemul sacrifica televizorul pentru a salva vaccinul? Cum altfel se explica faptul ca tocmai acum mass-media a inceput promovarea studiilor de ani de zile ale psihologului Marius Teodor Zamfir referitoare la legatura dintre AUTISM si TELEVIZOR, MOBIL, T - 7 septembrie 2017

  […] PARINTELE ELPIDIE: „in special prin asa zisele „VACCINURI” vor incerca sa ne implanteze NANO-E… […]

Scrie un comentariu

Scroll Up