Zeci de mii de americani cer Casei Albe să-l declare TERORIST pe George Soros

Sep 4, 2017 21288 2 goo.gl/aKoLN1

O petiție pe site-ul Casei Albe care cere oamenilor să-l declare terorist pe finanțatorul și investitorul miliardar George Soros pentru acte de „răzvrătire”, a fost semnată de peste 67.000 de persoane.

BUCUREȘTI, 1 sept — Sputnik. Departamentul Justitiei din SUA ar trebui sa-l declare imediat pe George Soros „terorist”, se arata in comunicatul Casei Albe, scrie Sputnik International..

„DOJ ar trebui sa declare imediat pe George Soros și toate organizațiile și membrii săi drept teroriști interni și să confiste toate averile și bunurile în temeiul legii privind confiscarea bunurilor civile”, se arată în comunicat.

Petiția din 20 august a lui E.B. l-a acuzat pe Soros de încercări de „destabilizare și de comitere a actelor de razvratire împotriva Statelor Unite și cetățenilor săi”, inclusiv prin crearea și finanțarea unor organizații discrete care încearcă „să faciliteze prăbușirea sistemului și a guvernului constituțional”.

Documentul a fost semnat de 67.154 de persoane joi și are nevoie de 32.846 de semnături până la 19 septembrie pentru a obține un răspuns din partea administrației președintelui Donald Trump.

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Zeci de mii de americani cer Casei Albe să-l declare TERORIST pe George Soros”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Unul
  # 5 septembrie 2017 at 4:41

  Dacă printr-o minune pică anti-omul Soros, atunci urmeză şi mafia bancherilor.
  Doamne ajută

  • aiurea
   # 5 septembrie 2017 at 15:47

   vise.

Scrie un comentariu