Zeci de mii de americani cer Casei Albe să-l declare TERORIST pe George Soros

Sep 4, 2017 21822 2 http://bit.ly/2qDdODY

O petiție pe site-ul Casei Albe care cere oamenilor să-l declare terorist pe finanțatorul și investitorul miliardar George Soros pentru acte de „răzvrătire”, a fost semnată de peste 67.000 de persoane.

BUCUREȘTI, 1 sept — Sputnik. Departamentul Justitiei din SUA ar trebui sa-l declare imediat pe George Soros „terorist”, se arata in comunicatul Casei Albe, scrie Sputnik International..

„DOJ ar trebui sa declare imediat pe George Soros și toate organizațiile și membrii săi drept teroriști interni și să confiste toate averile și bunurile în temeiul legii privind confiscarea bunurilor civile”, se arată în comunicat.

Petiția din 20 august a lui E.B. l-a acuzat pe Soros de încercări de „destabilizare și de comitere a actelor de razvratire împotriva Statelor Unite și cetățenilor săi”, inclusiv prin crearea și finanțarea unor organizații discrete care încearcă „să faciliteze prăbușirea sistemului și a guvernului constituțional”.

Documentul a fost semnat de 67.154 de persoane joi și are nevoie de 32.846 de semnături până la 19 septembrie pentru a obține un răspuns din partea administrației președintelui Donald Trump.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Zeci de mii de americani cer Casei Albe să-l declare TERORIST pe George Soros”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Unul
  # 5 septembrie 2017 at 4:41

  Dacă printr-o minune pică anti-omul Soros, atunci urmeză şi mafia bancherilor.
  Doamne ajută

  • aiurea
   # 5 septembrie 2017 at 15:47

   vise.

Scrie un comentariu

Scroll Up