Tentativă de ASASINAT asupra președintelui sârb, Aleksandar Vucic. Să nu uităm că Balcanii sunt BUTOIUL CU PULBERE al Europei

sept. 3, 2017 30025 1 http://bit.ly/2qJ6NBo
Imagini pentru Aleksandar Vucic.

Trei persoane au fost arestate după ce au intrat cu maşina în convoiul preşedintelui sârb Aleksandar Vucic, a relatat duminică Associated Press, preluată de agenţia de presă macedoneană MIA citată de agerpres.

Preşedintele Vucic nu a fost rănit în accident, care s-a petrecut sâmbătă dimineaţa în cartierul din Belgrad în care locuieşte şeful statului, a relatat duminică ziarul proguvernamental Politika.

Informaţia nu a fost confirmată de poliţie.

Politika a relatat că un Bentley cu numere de înmatriculare spaniole a intrat în maşina folosită de Vucic, iar cei trei sârbi implicaţi în incident sunt suspectaţi de punerea în pericol a securităţii preşedintelui.

Mass media apropiată de Vucic a susţinut că duşmani neidentificaţi plănuiau să-l ucidă pe preşedintele sârb. La rândul lor, oponenţii politici ai lui Vucic acuză că este vorba doar de propagandă pentru a-l prezenta pe Vucic în postura de victimă şi a deturna atenţia de la problemele sociale şi economice ale ţării.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “Tentativă de ASASINAT asupra președintelui sârb, Aleksandar Vucic. Să nu uităm că Balcanii sunt BUTOIUL CU PULBERE al Europei”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
Scrie un comentariu

Scroll Up