Harta: FRANTA (41 %) si RUSIA – tarile cu cel mai mare procent din populatie sceptica cu privire la SIGURANTA VACCINURILOR

Sep 3, 2017 8146 2 http://bit.ly/2qFBjMO

Cititi va rog mai multe la:

France most skeptical country about vaccine safety.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Harta: FRANTA (41 %) si RUSIA – tarile cu cel mai mare procent din populatie sceptica cu privire la SIGURANTA VACCINURILOR”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. # 3 septembrie 2017 at 10:57

    Ați observat? Lumea, în general, are mintea creață și fruntea netedă. La Tudose e invers…

  2. Morosanu
    # 3 septembrie 2017 at 14:33

    Chiar directorul de la Sanofi-Pasteur , producator de vaccinuri spune intr-o filmare de la un simpozion in fata doctorilor, si cu alta ocazie la televiziunea franceza „noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” , cred ca si asta a contribuit la procentul asa mare de sceptici.

Scrie un comentariu

Scroll Up