X

Video: POLITIST american ARESTAND o asistenta din Utah pentru ca … ISI FACEA MESERIA

de null

Pentru tefelistii din Romania ce “vor o tara ca afara”:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata si ce putem citi la VIDEO O asistentă din Utah a fost arestată pentru că a refuzat să le ofere poliţiştilor o mostră din sângele unui pacient de pe Adevarul:

 

O asistentă de la un spital din Utah a fost agresată de un poliţist după ce a refuzat să le ofere o mostră din sângele unui pacient inconştient. Aceştia nu aveau mandat şi nici consimţământul pacientului, relatează Reuters.
Potrivit oficialilor americani, procurorii din Utah vor lua în considerare acuzaţii penale împotriva poliţistului.  

În înregistrarea se vede cum asistenta Alex Wubbles le oferă poliţiştilor o copie cu politica Spitalului Universitar din Utah în ce priveşte predarea mostrelor de sânge.  

Pacientul este un şofer de camion care a fost adus în comă la spital după ce s-a ciocnit cu un autovehicul condus de către un fugar, subliniază Deseret News.   Wubbles le-a explicat poliţiştilor că politica spitalului, care fusese acceptată de către departamentul de poliţie, spune că forţele de ordine au nevoie de un mandat, de consimţământul pacientului sau ca pacientul să fie sub arest, pentru a primi probe.   

Apoi, unul dintre poliţişti identificat ulterior ca fiind Jeff Payne, a asaltat-o pe asistentă şi i-a spus „Gata”, „eşti arestată”. Ea a fost încătuşată şi ţinută jumătate de oră în maşina de poliţie.  Avocatul asistentei, Karra Porter, a declarat într-o conferinţă de presă că Wubbles a respectat legea şi că poliţiştii au agresat-o. Asistenta a adăugat că prima ei grijă sunt pacienţii.  

Şeful poliţiei din Salt Lake City, Mike Brown, a relatat într-un comunicat că a fost „alarmat” de înregistrare, că departamentul îşi cere scuze şi că s-a început o anchetă internă.

Cititi va rog si:

Justine crede ca aude un viol langa casa / Suna la politie / Politia vine si o ucide pe Justine …

HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protectia copilului decide ca „informatia” este motiv suficient ca sa-ti ia copilul. Tu te opui. Politia te ucide …

SUA: Cine te protejeaza de politie? Ucisi nevinovati in propria casa … MILITARIZAREA POLITIEI

Violență excesivă în SUA după 9 / 11 – Numărul AMERICANILOR UCIȘI DE POLIȚIE mai mare decât al militarilor uciși în război

VIDEO: 500 de americani inocenti ucisi anual de politie?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Au băgat-o într-o mașină neagră pe care nu este nici un însemn al poliției !!!. A cui o fi această mașină?…, unde o duce?…, în ce scop?… Oare va mai reveni vreodată la locul ei de muncă sau va fi și ea găsită sinucisă?

    Atenție!! „polițiștii” au pe piept steaua jidovească.

  2. De ce ar fi dorit cu disperare ‘detectivu’ lu’ peste prăjit’ o probă de sânge de la un pacient aflat în stare de inconștiență, după ce acesta suferise un accident (i-a luat foc autocamionul pe care îl conducea), cumva contra unei recompense grase cineva ar fi fost foarte interesat să afle dacă pacientul este bun ca donator de organe și pentru cine?

    1. Ai dreptate Spaceman. Nu am fost atentă la detaliile cele mai importante. Mă gândeam că asistenta este „donatoarea” și sub pretextul unei „simple cereri” au „săltat-o”. Da, bine, omul în comă…, organe proaspete…, cererea mare…, bani mulți…. Apropo…, ați văzut cum arată unul care își schimbă sângele periodic?… E chiar zombi, fraților… Ca în filmele cu zombi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button