X

UCRAINA introduce OBLIGATORIU pașapoartele BIOMETRICE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele ucrainean Petro Poroşenko a semnat un decret privind introducerea sistemului de control biometric al persoanelor la punctele de trecere a frontierei începând de la 1 ianuarie 2018, a anunţat vineri serviciul de presă al preşedinţiei, citat de agenţia Xinhua.  Potrivit decretului, Ucraina va strânge date biometrice de la străinii care trec frontiera, în scopul consolidării securităţii sale naţionale.

Poroşenko i-a ordonat, de asemenea, cabinetului să amendeze legislaţia privind înregistrarea persoanelor care nu sunt cetăţeni ai Uniunii Europene şi să revizuiască lista cu ţările cu risc de migraţie. Preşedintele i-a cerut în mod special guvernului să ia în considerare posibilitatea de a include Rusia pe lista cu state cu risc mare de migraţie, conform Agerpres.În iulie, Consiliul naţional ucrainean de securitate şi apărare a propus introducerea obligativităţii paşapoartelor biometrice pentru cetăţenii străini care traversează frontiera ţării, inclusiv pentru ruşii cărora li se permite să intre în Ucraina fără viză. Comentând noul demers posibil, Ministerul rus de Externe a acuzat Ucraina că intenţionează să ridice o nouă ”Cortină de Fier” pentru a preveni schimburile dintre cele două ţări

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE