X

A MURIT ZOE PETRE. Ce mare mason a slujit

de null
tim
Foto: http://www.ziarulmetropolis.ro/pnl-o-propune-pe-zoe-petre-pentru-consiliul-de-conducere-al-icr/

Zoe Petre, fost consilier prezidenţial, a murit vineri dimineaţă. Analistul Bogdan Chirieac a spus că ne părăseşte o personalitate marcantă a României.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„A marcat ultimul deceniu al secolului trecut, alături de preşedintele Emil Constantinescu. A fost o perioadă de maximă democraţie, de deschidere a porţilor Occidentului în ţara noastră, de reforme profunde, de începere a negocierilor de aderare la Uniunea Europeană. A pregătit, fără îndoială, marile realizări care au urmat în perioada 2000-2004. Ne părăseşte o personalitate marcantă din România”, a spus, într-o intervenţie telefonică la România TV, Bogdan Chirieac.

„România este într-o groapă de potenţial înspăimântătoare din punctul de vedere al democraţiei şi al respectării drepturilor omului. România este un stat sfâşiat, în acest moment, de problemele externe, incapabil să facă faţă ameninţărilor globale. Dispariţia doamnei profesor Zoe Petre ne arată, cu atât mai mult, în acest moment istoric, unde ne aflăm”, a mai spus analistul politic.

Amintim că, la data de 1 decembrie 1996, Zoe Petre a fost numită în funcţia de consilier prezidenţial pe probleme de politică internă şi externă al preşedintelui Emil Constantinescu şi coordonator al Departamentului de Politici Publice al Preşedinţiei României. A îndeplinit această funcţie până la data de 21 decembrie 2000.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Zoe Petre a fost de asemenea o infocata sustinatoare a Legii Antilegionare:

SA REVINA CAND II CHEM EU. Zoe Petre, Dennis Deletant, Cristian Parvulescu si William Totok s-au autosuspendat din IICCMER deoarece presedintele Radu Preda a sustinut public faptul ca legea „anti-legionara” este de fapt una „pro-comunista”. DETALII DESPRE CEI PATRU

Fost consilier al presedintelui Emil Constantinescu, unul dintre cei mai inversunati aparatori ai Raportului evreului Tismaneanu.

In cadrul Universitatii Bucuresti a fost o activista de nadejde a Partidului si o cadrista zeloasa si neinduratoare.

Pe condamnareacomunismului….Membrifondatori/ZoePetre sunt trecute urmatoarele activităţi publice extra-universitare:

1990 – Membru fondator al Solidarităţii Universitare.

2001 – Preşedinte SU în exerciţiu

1990 – Membru fondator al Alianţei Civice

1992 – Membru fondator şi vice-preşedinte al Fundaţiei Române pentru Democraţie

1992-1995, Membru în bordul „Higher Education Support Program” (HESP) al Fundaţiei pentru o Societate Deschisã.

1996- 2000, Consilier Prezidenţial pentru probleme de politică internă şi externă, coordonator al Departamentului  de Politici Publice al Preşedinţiei României.

1997-2000, Membru în Consiliul director al Institutului East-West, New York

1997-2001, Membru şi 1998-2001, coordonator al Romanian American Action Commission a Centrului Internaţional de Studii Strategice, CSIS – Washington

2005-2010; director al Scolii Doctorale Istorie a Universitatii din Bucuresti.

2001 – Director al Institutului pentru Cooperare Regională şi Prevenirea Conflictelor, INCOR

 

Alianta Civica a fost dominata de Grupul de Dialog Social. Adica zona evreului George Soros.

Fundatia pentru o Societate Deschisa. Aceeasi zona.

George Soros a înființat Grupul de Dialog Social în 31 decembrie 1989 și Fundația pentru O Societate Deschisă în primele zile ale lui 1990.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. @ Liliana Ghencea

    tinind cont ca dumnezeul sionistilor este satana…..si sionistii lucreaza nenincetat si contribuie din plin la venirea antihristului…urarea dvs denota ca nu stiti pe ce lume ( vremuri) ne aflam…sau va place sa va ascundeti de adevar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button