STUDENTII susţin VACCINAREA. Adica, dupa ce SISTEMUL i-a SPALAT pe CREIER, acestia incearca sa spele la randul lor pe altii

sept. 1, 2017 13765 15 http://bit.ly/2H8IA2F
romania-actualitati.ro | Studenţii susţin vaccinarea

Uniunea Studenţilor din România susţine proiectul de lege privind vaccinarea populaţiei.

Anual, aproximativ trei milioane de vieţi sunt salvate datorită programelor de vaccinare.

Deşi media vaccinării în Uniunea Europeană este aproximativ 95 %, în România,au fost ani în care a scăzut sub 80 %, specialiştii considerând acest prag critic pentru declanşarea unei epidemii.

Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România, reprezentând peste 24 000 de studenţi medicinişti, îşi exprimă îngrijorarea cu privire la reemergenţa, pe teritoriul României, a unor boli considerate eradicate şi la amploarea mişcării anti-vaccin.

Atât diseminarea de informaţii eronate, cât şi lipsa constantă a stocului necesar de vaccinuri obligatorii, au dus România în plină epidemie de rujeolă, soldată deja cu peste 30 de decese şi au dat startul unei dezbateri încinse privind cadrul legal.

„Susţin iniţiativa colegilor mei, viitori medici şi cred cu tărie că în anul 2017 o lege privind organizarea şi finanţarea activităţii de vaccinare a populaţiei din România şi nu numai, este indispensabilă şi chiar îndrăznesc să zic, obligatorie.

De-a lungul timpului au fost efectuate mai multe teste şi experimente asupra calităţii şi importanţei vaccinării, iar unele dintre ele, dovedite ulterior a fi false, au influenţat percepţia oamenilor zeci de ani şi chiar secole la rând.

Ei bine, consider că în anul 2017 ştiinţa este atât de evoluată încât nu ar trebui să mai ai niciun fel de dubiu sau ezitare atunci când mergi să te vaccinezi sau să îţi duci propriul copil.

Cred că a venit momentul în care e bine să ne încredem mai mult în medici, decât în medicina de pe internet !”, precizează Alin Grigore, preşedintele Uniunii Studenţilor din România (U.S.R.).

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
15 Comentarii la “STUDENTII susţin VACCINAREA. Adica, dupa ce SISTEMUL i-a SPALAT pe CREIER, acestia incearca sa spele la randul lor pe altii”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. un parinte
  # 1 septembrie 2017 at 15:23

  Organizatia pro viata Children of God for Life din SUA a reusit s-a obtina in SUA exceptia de la vaccinarea obligatorie din motive de conştiință religioasa, deoarece unele vaccinuri contin celule umane de copii avortati cum e la noi ROR -ul. Lista actualizata a acestor vaccinuri de pe situl lor https://cogforlife.org/prove-it/ este urmatoarea :

  https://cogforlife.org/wp-content/uploads/vaccineListOrigFormat.pdf

  De asemenea lista altor produse ce contin celule fetale este urmatoarea :

  https://cogforlife.org/fetalproductsall.pdf

  Dumnezeu si Maica Domnului să ne ocroteasca.

 2. Florin
  # 1 septembrie 2017 at 15:32

  Pai ce sa faca si ei…. corb la corb nu-si scoate ochii. Doar sunt viitorii beneficiari ai sponsorizarilor pharma (sau daca nu deja sunt). Pun si ei umarul la dezinformarea si manipularea oamenilor.

 3. # 1 septembrie 2017 at 15:44

  Unde cartea este câtă este, prostia este muuuult mai multă !!!!!!!

 4. # 1 septembrie 2017 at 16:10

  Intelegeti de ce sunt pervertiti copii moral in fapta si gandire din scoli ? Pentru ca oricat de multe cunostinte vor acumula l-e vor pune in slujba intereselor si patimilor personale nu in slujba lui Dumnezeu si a neamului Astfel devin bestii scolite nu intelectuali

  • # 2 septembrie 2017 at 11:57

   Li La esti din sistem Lipsita de educatie si onestitate esti dumneata care se vede ca nu pui mana sa citesti decat ce-ti livreaza sistemul si vorbesti conform intereselor

 5. # 1 septembrie 2017 at 16:21

  Spre cultuwra lor generală nici măcar nu răsfoiesc paginile manualelor de specialitate, ca să poată vedea adevărul despre vaccinare !
  -Însă cred eu că altceva la mijloc, cumva niscai „arginți” !!!

 6. # 1 septembrie 2017 at 16:21

  Nu cred asa ceva , probabil uni studenți bătuți in cap si spălați pe creier sa se vaccineze ei cu Tudose , Dragnea , isarescu , poanta veche etc

 7. # 1 septembrie 2017 at 16:37

  Natia noastra de romani mereu se indoaie cand vine vorba de bani!Pentru bani,romanul face ORICE,isi vinde imediat aproapele!Asa ca nu ma mira ca studentii sustin astfel de „vaccinari”!Ce nu realizeaza este ca apoi toti banii din lume nu le va mai aduce sanatate in urma experimentelor vaccinarii!Pacat ca nu se pot vaccina creierele…multi au nevoie de putina minte!

 8. # 1 septembrie 2017 at 17:06

  Care studenți?aia de anul1 sau de anul5?apoi cei căsătoriți sau necăsătoriți?cei de la Universitate sau cei de la Politehnica?…nu dau doi bani pe articolul asta…

 9. # 1 septembrie 2017 at 18:33

  CHIAR! CARE STUDENTI? ASTIA SUNT CU PRAF IN CAP SI CU EXAMENE SPAGUITE! NU MAI AVEM FACULTATI, PROFEDORI….TINERIII TREBUIE SA FIE CAT MAI GOI IN CAP, DOAR ASA POT FI MANIPULATI! SE VEDE DEJA CE MINISTRI NULITATI AVEM….

 10. catalin_b
  # 1 septembrie 2017 at 19:43

  Aș vrea să-l văd pe acest copil, Alin Grigore, dimpreună cu toți cei ce subscriu atitudinii sale, față în față cu Asociația Mamelor Care Nu Vor Copii Autiști Datorită Vaccinurilor care, dacă nu s-a înființat încă, să-i ferească Sfântul pe toți pro-vacciniștii atunci când s-o înființa!
  Toți pseudo-medicii ăștia, licențiați sau în devenire, ar face mai bine să studieze problema vaccinurilor în mod științific, cu luarea în considerare a tuturor lucrărilor științifice publicate pe tema vaccinurilor și să-și formuleze un punct de vedere pro-vaccinare combătând (dacă pot(?!?)) avertismentele formulate în studiile științifice nenumărate de autori cu valoare incontestabilă, nu să vină cu placa răsuflată că aceste studii-avertisment s-au dovedit a fi false. Eu zic așa, acest imberb științific Alin Grigore, pentru îndrăzneala lui de a fi rostit asemenea calomnii la adresa miilor de lucrări științifice care contestă eficacitatea și siguranța vaccinurilor de la înălțimea funcției sale de reprezentant politic al studenților – având, care va să zică, atât înrâurire asupra colegilor lui studenți mediciniști, cât și greutate în fața formațiunilor politice reprezentative ale statului -, să fie chemat în fața unei comisii de profesori universitari în medicină și să i se ceară să dovedească falsitatea cel puțin a cărților „Vaccinurile și autoimunitatea” coordonată de Yehuda Shoenfeld, Nancy Agmon-Levin și Lucija Tomljenovic și „Vaccinurile: prevenție sau boală” scrisă de Christa Todea-Gross și, dacă nu reușește, să fie dat afară cel puțin din funcția politică pentru iresponsabilitatea minciunilor rostite, dacă nu și din facultate pentru ținuta lui academică necorespunzătoare dovedită de îndrăzneala de a contesta fără argumente viabile lucrările științifice ale unor cercetători consacrați, sau chiar și numai ale unor simpli doctori care au, însă, o experiență practică ce ar trebui să-i impună respect lui, cel ce deocamdată e doar un învățăcel. Problema e: s-ar putea forma o asemenea comisie universitară? Există disponibilitate în însuși mediul academic pentru o confruntare corectă cu argumente reale a temei vaccinurilor pentru a se ajunge la consens, sau însuși mediul academic este sfâșiat de tabăra celor care își contrazic propria probitate academică prin considerarea vaccinării ca un „tabu științific”? Vor mai fi fiind în România și alți doctori precum Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă, Dr. Christa Todea-Gross, Dr. Mircea Pușcașu? Din păcate, copilul ăsta, cu „aptitudinile” lui de politician, a simțit el cum bate vântul pustiirii în medicină și, în loc să se smerească și să rămână cu rădăcinile înfipte în adevăr, s-a desprins ca o frunză veștedă, crezând, probabil, că vântul îi va putea reda seva pierdută. O „sevă” va primi el, cu siguranță, pentru serviciile prestate (poate chiar asta și urmărește), dar, din nefericire, nu va mai fi parte din seva adevărului de care s-a lipsit cu propria voință chiar în perioada când trebuia să-și facă plinul de această sevă, ci otrava minciunii.
  Avem, însă, toate motivele să ne îndoim și de calitățile lui de politician, de vreme ce nu simte că obligarea unui cetățean la săvârșirea unui act împotriva voinței acelui cetățean și în condițiile în care împotrivirea cetățeanului respectiv nu împiedică în nici un fel exercitarea drepturilor și libertăților celorlalți concetățeni reprezintă un abuz politic incompatibil cu statutul democratic actual al României. La aceasta, însă, contraargumentul „suprem” al celor de teapa lui este că trebuie eradicate sau prevenite bolile și aceasta, vezi Doamne, numai prin vaccinare se poate face. Eu i-aș întreba pe smintiții ăștia: dacă se va ajunge, după implementarea programului bestial de vaccinare, la aceeași rată de autism și în România ca și în S.U.A., adică, dacă, în loc de cei opt mii de bolnavi de pojar, ne vom procopsi cu de zeci și poate chiar de sute de ori mai mulți bolnavi de autism, nu cred ei că ar fi mai normal să fie căutate alte metode decât vaccinarea pentru eradicarea și prevenirea bolilor? Ce câștigăm dacă, încercând să-i scăpăm pe unii de anumite boli prin această metodă a vaccinării, distrugem literalmente pe mult mai mulți alții? Dar ai cu cine să te înțelegi?…

 11. # 1 septembrie 2017 at 20:37

  Nici nu ma asteptam la altceva de la robotei ?

 12. # 2 septembrie 2017 at 5:54

  Intai domnii studenti sa raspunda parintilor cu copii afectati de niste vaccinuri, sa explice exact compozitia vaccinurilor ,apoi cum organismul micutului lupta sa faca fata agresiunii induse, cum alte moduri de aparare sunt date peste cap, toate pe intelesul si celor care nu sunt scoliti.Si atunci parintii vor accepta tot ce e bine pt copilul lor, caci daca acum nu sunt de acord, ei o fac din dragoste pt copii lor,nu ca le-ar placea sa se opuna doar de a fi contra!

 13. # 2 septembrie 2017 at 12:03

  buna parte dintre studenti sunt masa de manevra pentru partide si oengeuri sorosiste

Scrie un comentariu

Scroll Up