X

Într-o clinică din SUA, BOGATII își înjectează SANGE TANAR pentru a trăi mai MULT

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O companie din California oferă celor interesați transfuzii cu sânge de oameni tineri, care ar trebui să aibă un efect benefic asupra organismului, scrie The Guardian. 

Nu e o întâmplare că noul start-up și-a găsit locul lângă San Francisco, ținând cont că ideea a prins foarte bine în cercurile celor care lucrează în indutria IT.

Compania numită Ambrosia, condusă de un tânăr medic educat la Stanford, Jesse Karmazin, are un plan aparent simplu.

Oferă 1,5 litri de plasmă, recoltată din băncile de sânge, care sunt “pompați” în decurs de două zile în venele pacienților.

Există în jur de 600 de clienți care participă la ceea ce clinica descrie drept un “studiu”. Fiecare plătește în jur de 8.000 de dolari pentru o transfuzie.

Un studiu pe această temă a fost făcut în trecut pe șoareci, cu unele rezultate interesante – transfuziile îmbunătățeau memoria și abilitatea de a învăța.

Comunitatea științifică observă însă faptul că doctorul Karmazin nu folosește un grup de control, astfel că experimentul său nu poate purta numele de studiu.

Alții, scrie BBC, au avertizat că beneficiarii transfuziilor sunt expuși în mod inutil la tot felul de pericole: probleme cu plămânii, infecții cu potențial fatal.

Doctorul susține însă că rezultatele obținute sunt promițătoare. Potrivit acestuia, nivelul antigenilor carcinoembrionari, proteinele asociate cancerului, a scăzut cu 20%. La fel, a scăzut și nivelul proteinelor asociate bolii Alzheimer.

Rezultatele cele mai bune obținute, susține doctorul, sunt însă cele care țin de capacitatea oamenilor de a dormi bine.

“Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc au dificultăți mai mari în a dormi”, a explică Karmazin. Îmbunătățind acest aspect, ei care primesc transfuziile vor avea beneficii la mai multe capitole: sistem imunitar, reglarea greutății și multe altele.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Hmmmm….parca nu era inca avizata folosirea acestei proceduri!!?? Saptamana trecuta am văzut un reportaj pe BBC Earth despre aceasta procedura in faza de testare pe oamenii suferinzi de Alzheimer, întrucât la testarea pe șoareci bătrâni s-a văzut o îmbunătățire a memoriei folosind sânge de la unul tânăr.

  2. @ Elena Gaidaenco

    Sânge tânăr găsești la Colectiv, Ba-Ta-Clan, Manchester Arena, La Rambla, Magen David Adom, chiar și la B.O.R, bun atât pentru ‘terapii minune’ cât și pentru ‘minunatele’ transplanturi de organe.

    Astfel de ‘terapii minune’ cu sânge tânăr prin care zburdă bătrâneii cu bani se fac de cel puțin cinci ani. Sunt doi ani de când le-am vorbit oamenilor despre asta și ei mă trimiteau la psihiatrie, acum ce să vezi, ‘terapia minune’ este prezentată ca ‘experiment’, ‘progres’ în ‘știință’ și ‘medicină’… bla bla maca ca cacaoa.

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ministrul-sanatatii-a-facut-apel-la-oameni-sa-doneze-sange-pentru-victimele-incendiului-din-clubul-colectiv.html

    http://www.gandul.info/stiri/apelul-patriarhului-daniel-dupa-tragedia-din-clubul-colectiv-14868919

    http://www.napocanews.ro/2015/11/mobilizare-bor-preotii-din-70-de-parohii-ortodoxe-doneaza-sange-in-sprijinul-celor-arsi-de-vii-la-clubul-colectiv.html

    http://evz.ro/noaptea-ingerilor-100-de-preoti-si-calugari-din-bucuresti-si-ilfov-au-donat-colectiv-sange-sfintit-a-sasea-zi-de-doliu.html

    Israelul se dovedește a fi un prieten al națiunii române, noroc chior ce mai… au luat tot sângele strâns pentru Colectiv, că oricum era prea mult și se strica… n-au lăsat nicio picătură în România.

    http://inliniedreapta.net/club-colectiv-israel-romania/

  3. Baia cu sange tanar era o reteta folosita din vechime pentru intinerirea oamenilor in varsta. In anul 1500 Contesa Elizabeta Bathory isi omora slujnicele copile pentru a se scalda in sangele lor.

  4. “”Nicolae Ceauşescu folosea 3 litri de sânge de la bebeluşi…

    Pentru a-şi prelungi viaţa – cea politică o făcea cu ajutorul acoliţilor săi şi a aparatului politic – Nicolae Ceauşescu a recurs la serviciile celor mai competenţi specialişti ca să-şi trateze afecţiunile de care suferea. Dar, dacă este firesc ca orice om să apeleze la un medic la nevoie, nu oricine se transformă în… vampir. În fiecare lună, o echipă de „medici” prelevau circa trei litri de sânge de la douăzeci de sugari pentru a-i administra dictatorului.””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button