Iată pe cine a recunoscut BOR la Creta ca fiind „biserică”: arhiepiscop CATOLIC din Brazilia, participant la sărbătorile MASONILOR

sept. 1, 2017 21649 2 http://bit.ly/2qFpxC8

In partea stanga in fotografia de mai sus, se afla Arhiepiscopul de Cuiabá, capitala statului Mato Grosso din Brazila. Arhiepiscopul Milton Antonio dos Santos tine un cuvant la o loja locala care comemora o sarbatoare masonica.

In discursul sau el a afirmat ca exista “o foarte puternica” relatie intre invataturile “bisericii” (Biserica Catolica se considera singura biserica adevarata) si ale masoneriei. Printre alte aspecte, Dos Santos a subliniat ca credinta masoneriei in Marele Arhitect al universului este un fel de religie apropiata cu cea a crestinismului.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul Tradition In Action..

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Iată pe cine a recunoscut BOR la Creta ca fiind „biserică”: arhiepiscop CATOLIC din Brazilia, participant la sărbătorile MASONILOR”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Mirela
    # 1 septembrie 2017 at 15:53

    Îi avem şi noi pe „ai noştri”, aşa că nu e de mirare că au trecut de la frăţietatea de lojă, la frăţietatea de „biserici”.

  2. oha
    # 1 septembrie 2017 at 16:08

    Ori cu Dumnezeu ori cu Marele Arhitect. Dumnezeu are doar un nume. La doi domni n-ai cum sa slujesti.

Scrie un comentariu

Scroll Up