Ai REFUZAT in scris vaccinarea copilului tau? Lucrurile nu vor ramane asa. Doctorul te va HARTUI.Te va chema sa-ti mai demonstreze ,,beneficiile” vaccinarii. In Constanta, în august, peste 1000 de parinti au REFUZAT să-şi vaccineze copiii împotriva rujeolei

Aug 31, 2017 36352 8 http://bit.ly/2qKGoUb

Peste o mie de părinţi din judeţul Constanţa au refuzat în luna august să-şi vaccineze copiii cu vaccinul ROR, care protejează împotriva rujeolei, oreionului şi rubeolei, a anunţat miercuri, directorul Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa, Constantin Dina, care a adăugat că luna viitoare medicii vor discuta din nou cu părinţii respectivi pentru a-i convinge să-şi vaccineze copiii.

Constantin Dina a declarat, miercuri, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, că reprezentanţii instituţiei pe care o conduce au început verificări la medicii de familie unde s-au constatat cele mai multe refuzuri de vaccinare.

“De asemenea, s-a iniţiat o acţiune de control cu ajutorul Serviciului de Control în Sănătate Publică de la nivelul nostru, control care s-a direcţionat către cabinetele medicilor de familie unde au fost înregistrate foarte multe refuzuri la vaccinare. Cu această ocazie s-a constatat că niciuna dintre catagrafiile raportate de medicii de familie nu erau tocmai în concordanţă cu scriptele pe care le aveau dumnealor. Aş putea să vă spun că în luna august a crescut numărul de copii catagrafiaţi cu aproximativ 1.200-1.300 de copii, dar aceştia provin din datele neclare pe care le au medicii de familie în bazele dumnealor de date”, a afirmat directorul DSPJ Constanţa, citat de News.ro.

El a explicat că se referă la lipsa carnetelor de vaccinare în anumite cazuri, iar astfel nu poate fi prezentată dovadă că au fost făcute vaccinurile.

“Ne referim aici, în primul rând, la lipsa carnetelor de vaccinare pe care copiii le primesc şi pe care părinţii ar trebui să le păstreze pentru că aceea este dovada că şi-au făcut vaccinurile. În carnetul de vaccinare se trec seria şi lotul vaccinului care este inoculat copilului şi data la care a fost făcut astfel încât să poată fi o evidenţă foarte clară. Aceste carnete de vaccinare nu există la unii dintre părinţi, ca atare nu pot demonstra antecedentele vaccinale şi atunci s-a considerat că este necesar să îi reintroducem în catagrafii, să le facem măcar o doză de rapel la ROR astfel încât să fim cât de cât asiguraţi că au primit ceea ce este nevoie”, a explicat Constantin Dina.

El a mai spus că peste o mie de părinţi au refuzat vaccinarea în luna august.

“Unii părinţi refuză vaccinarea. De data aceasta au început să o refuze în scris, sub semnătură. Aş putea să vă spun că în luna august au fost aproximativ o mie de refuzuri pentru ca să-şi vaccineze copiii, sunt refuzuri scrise, semnate. Este, din nefericire, o neînţelegere a ceea ce înseamnă vaccinarea”, a menţionat şeful DSPJ Constanţa.

El spune că vor avea loc din nou discuţii cu aceşti părinţi în luna septembrie, în speranţa că vor accepta vaccinarea copiilor.

“O să avem din nou discuţii cu aceştia în luna septembrie, poate îşi vor aduce totuşi copiii spre vaccinare având în vedere că urmează să iasă şi legea vaccinării după ce Parlamentul o va discuta şi acolo vor fi nişte norme clare şi nişte termene pe care şi le va asuma toată lumea, iar copiii nevaccinaţi nu vor mai fi primiţi în colectivităţile de copii de la nivelul unităţilor şcolare. Salut această iniţiativă, trebuia luată această măsură mai demult, din păcate au existat personaje care s-au dus la televizor şi au vorbit împotriva vaccinării, personaje care nu erau specialişti în domeniu şi care îşi luau informaţiile din mediul online”, a mai declarat directorul DSPJ Constanţa.

El a mai afirmat că pe site-ul instituţiei pe care o conduce a fost lansat un forum de unde părinţii pot afla date despre importanţa şi beneficiile vaccinării.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
8 Comentarii la “Ai REFUZAT in scris vaccinarea copilului tau? Lucrurile nu vor ramane asa. Doctorul te va HARTUI.Te va chema sa-ti mai demonstreze ,,beneficiile” vaccinarii. In Constanta, în august, peste 1000 de parinti au REFUZAT să-şi vaccineze copiii împotriva rujeolei”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Alexandru TM
  # 31 august 2017 at 11:55

  Doamne ajuta,

  Am refuzat in scris de 2 ori vaccinarea pruncilor.

  Sincer ma lasa rece toate demersurile tiranicesti a conducerii de a vaccina cu forta, sunt pregatit pt .apararea copiilor mei si nu numai ai mei, daca vremea o cere si cu viata.

  Mantuire

 2. A.I
  # 31 august 2017 at 12:04

  E un fel de reeducare, ca cea din Pitești…

 3. # 31 august 2017 at 14:05

  Acum, nu există nici o bază legală, așa că părinții pot refuza vaccinarea și fără să semneze (ce, medicii semnează că își asumă răspunderea pentru vaccin?). De asemenea, orice presiune exercitată constituie intimidare și chiar șantaj, iar părinții să nu ezite să depună plângere penală.

 4. # 31 august 2017 at 14:44

  Oricum ne hartuia , pe mine medicul de familie ma conditionat mereu ca nu -mi da ce adeverinte sunt cerute la scoala daca nu le fac vaccin si nici retete medicale , cu toate ca retete nu lam luat de la el ca mereu am mers la pediatru cu copii!

 5. un parinte
  # 31 august 2017 at 15:50

  Doamne ajuta sa nu dea legea vaccinarii obligatorii! Vaccinul ROR contine celule umane de copii avortați. Aceste vaccinuri întinează fizic si spiritual atât copilul cât şi parintele.
  Vaccinul ROR, introdus in România in varianta trivalentă in anul 2004 si cuprins in prezent in lista de vaccinuri obligatorii, este produs cu ajutorul CELULELOR UMANE DE COPII AVORTATI sub forma de celule umane diploide MRC-5 ( vaccinul Priorix) sau WI-38 (MMR – VAXPRO  şi MMR-II). Spre exemplu in prospectul vaccinului MMR-VAXPRO de pe situl oficial www.desprevaccin.ro    la adresa :  http://www.ema.europa.eu/docs/ro_RO/document_library/EPAR_-_Product_Information/human/000604/WC500030170.pdf ,

  apare mentionat astfel: „Virus rubeolic. … produs în fibroplasti umani diploizi WI-38”. Acest tip de celule se comercializeaza de CORIELL INSTITUTE cu 250 $ celulele prelevate din plamanii unui baietel de 14 saptamani ( MRC -5 ) si cu 84 $ celulele prelevate din plamanii unei fetițe avortată in luna a 3-a de sarcina (WI -38). Vedeti aici : 

  WI – 38: 

  https://catalog.coriell.org/0/Sections/Search/Sample_Detail.aspx?Ref=AG06814-J&PgId=166

  MRC -5:

  https://catalog.coriell.org/0/Sections/Search/Sample_Detail.aspx?Ref=AG05965-D

  Mai multe organizatii pro viata din lume precum şi Vaticanul au semnalat că acest vaccin pune mari probleme de constiinta, iar in prezent  nu există alternativa unui vaccin ROR care sa nu contina aceste celule de copii avortati. 

  Vedeti aici : 

  Studiul Vaticanului: 

  http://www.immunize.org/concerns/vaticandocument.htm

  Organizatia Children of God for Life din SUA:

  https://cogforlife.org/prove-it/

  Dumnezeu sa ne ocroteasca!

 6. Nicoleta
  # 31 august 2017 at 20:40

  Vin și eu cu o propunere de studiere a legislației.

  Definiția pacientului – „Persoană bolnavă care se găsește în tratamentul unui medic, considerat în raport cu acesta”

  Dacă pacientul este considerat un om bolnav, ce treabă are asistența socială cu un copil/om sănătos?

  http://pro-decizii-informate.ro/declaratie-refuzam-sa-dam-declaratie/
  A se vedea Conform art. 71 din Codul Civil “Dreptul la viaţă privată”: și Legea nr. 46/2003 privind drepturile pacientului, în art. 25 (1) precizează:

  Cred că specialiștii noștri în Drept ar trebui să găsească o modalitate de luptă pe această idee/cale.

  Sper ca măcar de acum încolo rătăciții să se trezească la realitate.

 7. Cosmin
  # 2 septembrie 2017 at 1:10

  Trebuie depuse plangeri penale impotriva tuturor celor implicati, incepand de la medicul care raporteaza informatii confidentiale despre pacient catre o terta parte si terminand cu primul ministru care doreste cu disperare instituirea unui act medical obligatoriu, fara ca dansul sa aiba pregatire medicala.

Scrie un comentariu

Scroll Up