[VIDEO+FOTO] Viitorul Bisericii anti-ecumeniste

aug. 30, 2017 39028 9 http://bit.ly/2H5P8PI

Un grup de credincioși ortodocși din Polonia împreună cu mai mulți preoți au pornit într-un pelerinaj pe jos, un fel de Drumul Crucii cum are loc în Basarabia și Rusia, dar nu ecumenist precum cel din Finlanda.. Căci la un moment dat, într-o zi de sărbătoare, au săvârșit Sfânta Liturghie într-o pădure, deși aveau invitația din partea unor papistași să slujească într-o clădire, ce ei o numesc biserică, de-a lor. Cam acesta este viitorul Bisericii ce vrea să păstreze Adevărul, al preoților ce nu acceptă ecumenismul și al credincioșilor ce-i urmează pe calea cea strâmtă.

Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea vouă împărăţia. (Luca 12:32)

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
9 Comentarii la “[VIDEO+FOTO] Viitorul Bisericii anti-ecumeniste”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Mirza Elena
  # 30 august 2017 at 9:53

  Ferice de acest grup ce poartă cu adevărat,demnitate si dragoste credința ortodoxă!Am simțit româneste și m-a emoționat acest moment de sfântă liturghie chiar in altă vorbire(limbă)!Cât despre viitor,să rugam pe Bunul Dumnezeu sa pazească,,turma cea mică”si dă nu facem prognoze pesimiste pentru a încuraja pe cei ce se cred acerbi! Sub Acoperământul Maicii Domnului ne adăpostim cu Sfânta Cruce pe umeri!Doamne ajută!

  • redactor
   # 30 august 2017 at 10:37

   nu facem prognoze, ci tinem cont de prorocii

 2. Mihai
  # 30 august 2017 at 11:37

  Bine zis

 3. Iustina Bacosca
  # 30 august 2017 at 11:50

  Credinta adevarata, nu ziduri, ziduri, ziduri……Slava Lui Dumnezeu!.

 4. marinela
  # 30 august 2017 at 17:57

  Iata o liturghie curata ,care are sigur Duhul Sfint deplin in ea.M-am infiorat de bucuria bucuriei acestor credinciosi adunati sa dea slava Lui Dumnezeu in natura!

 5. elena adriana
  # 30 august 2017 at 20:54

  Din pacate …nici preotii nici crestinii din diaspora nu vor sa stie adevarul.Sunt spatiile in care slujesc papistasii sau anglicanii …capiste idolesti sau nu sunt ????
  DE zeci de ani se slujeste astfel SFANTA LITURGHIE dupa ce termina papistasii slujbele lor .sau in capele mortuare ….
  ..In diaspora , preotii toti au doctorate peste doctorate si specializari…si nu stiu canoanele ..sau nu vor sa le stie …Si crestiniilor nici macar nu le trece prin cap…..ca nu e normal ce se intampla ….ca nu e normal,ca pruncii sa fie botezati prin punerea cu mana apa in cap…ca atunci cand spune preotul …SE BOTEAZA daca nu-l scufunda pe prunc ..a mintit preotul pentru ca a boteza inseamna a scufunda ….
  intrebi preotul…faceti botezul prin scufundare ..si zice ..sigur ca da ..sa fie copilul destept …si cand face botezul…ii pune de doua ori apain cap cu mana si a treia oara il scufunda .
  Sa-r putea inchiria alte spatii ..dar se bucura ..ortodocsii de „dragostea „papistasilor …si au ajuns sa sarute ..mainile cardinalilor …..
  VAI SI AMAR DE NEAMUL ACESTA RATACIT DE PROPRII PASTORI.

Trackbacks/Pingbacks
 1. De ce tinem cu dintii de ziduri, cand putem face Sfanta Liturghie in padure sau pe camp? | Saccsiv - Weblog - 30 august 2017

  […] [VIDEO+FOTO] Viitorul Bisericii anti-ecumeniste […]

 2. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σύγκριση 2 ορθοδόξων προσκυνηματικών πορειών (πιστών) : μιας πραγματικά ορθόδοξης και μιας οικουμενιστικής. Φωτογραφίες, βίν - 1 septembrie 2017

  […] https://youtu.be/pkeh9XTx4n4 Η είδηση από ρουμανική ιστοσελίδα, εδώ. Δείτε τώρα και την οικουμενιστική «πορεία» (του […]

Scrie un comentariu

Scroll Up