X

Simona Halep, învinsă pentru a șaptea oară de Șarapova

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Simona Halep, numărul doi mondial, a oierdut primul său meci de la US Open, fiind învinsă în trei seturi de rusoaica Maria Șarapova, cu 6-4, 4-6, 6-3, luni, la arenele Flushing Meadows din New York.

Tenismena română (25 ani), a doua favorită a competiției, a pierdut pentru a șaptea oară în tot atâtea meciuri în fața rusoaicei, la capătul unui meci care a durat două ore și 42 de minute.

Maria Șarapova (30 ani), ajunsă pe locul 146 în ierarhia mondială după suspendarea pentru dopaj cu meldonium, a făcut un meci extraordinar, potrivit Agerpres, a lovit în forță și cu o precizie destul de ridicată, dominând jocul în cea mai mare parte a sa. Halep a avut probleme cu serviciul, în special cu al doilea, a stat mult în spatele liniei de fund, motiv și pentru care a lovit scurt, fiind agresivă doar rareori.

În primul set, rusoaica a reușit break-ul la 2-1 și s-a desprins (3-1), dar Halep a revenit și a câștigat și ea contra serviciului (3-2), însă nu a reușit să egaleze. Simona a revenit totuși în joc, luând două ghemuri la rând și făcând 4-4. Șarapova a dominat finalul de set și s-a impus cu 6-4.

Rusoaica a început excelent și actul secund, conducând la un moment dat cu 4-1. Șarapova a avut o minge de 5-1 și părea că zarurile sunt aruncate, însă Halep a revenit formidabil a făcut punct după punct și pe fondul unei scăderi fizice a rusoaicei și a câștigat setul cu 6-4, după cinci ghemuri consecutive. de remarcat că în ultimul ghem, Simona a salvat nu mai puțin de cinci mingi de break.

Setul decisiv a început foarte prost pentru Simona, care a greșit mingi ușoare și Șarapova s-a desprins repede la 3-0. Ambele jucătoare și-au făcut în continuare destul de ușor serviciul, astfel că s-a ajuns la 5-3. Halep a avut o minge de break la acest scor, dar nu a reușit să o transforme și Șarapova a încheiat conturile.

Șarapova a reușit 7 ași, a făcut 7 duble greșeli, a adunat nu mai puțin de 60 de winners, dar a avut și 64 de erori neprovocate. Halep a avut un singur as, a comis 4 duble greșeli, a avut 15 lovituri direct câștigătoare și 14 erori neprovocate. Șarapova a avut 5 mingi de break transformate din 22 create, iar Halep 4 din 10.

La punctele realizate cu primul serviciu raportul a fost de 65%-62% pentru rusoaică, iar la al doilea de 47%-37%. Nota de echilibru din acest meci este reflectată și de totalul punctelor realizate, 113 Șarapova, 108 Halep.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Are complexul Sarapova. Dar fara esecuri in viata nu se poate.. Gandeste-te pozitiv Simona ca este o vorba care ti-se potriveste: ” din jale s-a-trupat Electra..!!!

  2. Halep cred ca a facut pactul cu masoneria…sunt tot mai multe poze cu ea in care face cu ochiul ( stangul) …care este gest masonic

    http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/sport/washington-organizatorii-au-anuntat-cand-vor-juca-simona-halep-si-monica-niculescu-in-sferturile-de-finala–217400581.html

    sau diverse alte gesturi …deloc intamplatoare si care sunt inspirate de masonerie….si mai face si yoga ca tacamul sa fie complet:

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=392004&title=simona-halep-a-participat-la-o-sedinta-de-yoga-la-singapore-video

    e adevarat ca isi face si semnul crucii la sfarsitul meciurilor…dar oare in mintea ei stie ca nu poate slujii la doi stapani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button