Israelul AVERTIZEAZA Rusia ca va BOMBARDA palatul lui Assad

aug. 29, 2017 15602 5 http://bit.ly/2qDOHkz

Un oficial israelian a avertizat Guvernul rus ca, daca Iranul va continua sa-si extinda influenta in Siria, Israelul va bombarda palatul presedintelui sirian Bashar al Assad, din Damasc.

O sursa israeliana citata de publicatia Al Jadida a transmis ca nu s-a ajuns la o intelegere intre Israel si Rusia, scrie The Jerusalem Post..

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu i-a transmis lui Vladimir Putin ca, daca nu vor fi luate in considerare ingrijorarile Israelului, acesta va actiona.

De asemenea, partea israeliana a avertizat ca, daca nu se produc schimbari serioasputie in regiune, se va asigura ca acordul de incetare a focului, la care au ajuns Statele Unite si Rusia in Astana, Kazahstan, va fi anulat.

Avertizarile au fost transmise in timpul intalnirii dintre Netanyahu si Vladimir Putin, care a avut loc saptamana trecuta, la Soci.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
5 Comentarii la “Israelul AVERTIZEAZA Rusia ca va BOMBARDA palatul lui Assad”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 29 august 2017 at 15:13

  Zionisti

 2. # 29 august 2017 at 15:21

  Dacă cineva îi amenință …urla u toate televiziunile …iară era Holocaust

 3. # 29 august 2017 at 17:24

  Când vor ajunge nazist-sionistii din Israel în fața Curții Penale Internaționale pentru crime de război? Netanyahu este un criminal de război, fiind cercetat pentru corupție.

 4. # 29 august 2017 at 18:05

  Israelul e responsabil de masacrarea a peste doua milioane de creștini în Siria și Irak ei au fondat si finanțat ISIS si toate grupurile extremiste islamice împreună cu SUA ,ar fi bine să nu provoace Sfânta Rusie…cea mai mare forță nucleara a lumii,au un tupeu nesimțit acești ucigași ai Lui Hristos!

 5. NIMENI
  # 29 august 2017 at 19:56

  No jeans in Iran?
  https://www.youtube.com/watch?v=dGrTxs2hY9s

Scrie un comentariu

Scroll Up