PARANORMALUL din NAIPU = MANIFESTARE DRACEASCA? / Si ce treaba are PROTECTIA COPILULUI in ecuatia asta?

aug. 27, 2017 21927 7 http://bit.ly/2qLg6kH

Am fost rugat sa-mi dau cu parerea despre copilul de la Naipu. Cica e mare tam tam cu el la televizor. Doar ca eu nu m-am mai uitat la tv de cateva zile. Dar promit ca ma voi interesa ce si cum.

Totusi, propun spre dezbatere cazul, caci poate unii dintre voi stiti deja mai multe si usuram astfel toata treaba.

Pana atunci, iata prima stire ce mi-a sarit in ochi, referitoare la acest copil:

Giurgiuveanul: Noi informaţii despre cazul de la Naipu! (FOTO). (25 august 2017)

Copilul familiei Dobre, acolo unde au avut loc acele fenomene paranormale, despre care v-am relatat şi despre care aţi aflat şi de pe canalele media centrale, a acuzat, ieri, dureri de braţe şi de picioare, afirmând că este „stăpânit de o forţă”… şi nu se poate controla!
Prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, a fost solicitată o Ambulanţă cu echipaj medical, care l-a verificat pe micuţ dar fără ca medicii de pe ea să găsească ceva pentru care să fie necesar transportul la Spital.

Ulterior, părinţii, alături de primarul Constantin Cărăpănceanu şi viceprimarul Mugurel Vătafu, au dus copilul la Mănăstirea Letca Nouă, la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, care plânge cu lacrimi de mir.

După rugăciunile făcute de preotul de aici, copilul, complet schimbat în bine, a declarat după slujbă, următoarele: „m-am eliberat… dar o voce mi-a spus că nu rămâne aşa”!
Cazul a fost preluat de patru dintre principalele televiziuni naţionale, Antena 1, Antena 3, Realitatea TV şi RTV, care au transmis, în direct, de la Naipu.

Oamenii spun că responsabil pentru fenomenele care se întâmplă de mai multe zile aici ar fi chiar acest copil, pe nume Andrei, care ar avea… puteri paranormale.

Astăzi, Protecţia Copilului Giurgiu s-a autosesizat şi a deschis o anchetă în acest caz, deplasându-se la Naipu.

Andrei a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi de aici la Bucureşti, la Spitalul „Alexandru Obregia”, unde a rămas internat, alături de mama sa, pentru investigaţii amănunţite.

La casa „bântuită” din Naipu, potrivit informaţiilor oferite de primarul de Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu, nu au mai avut loc niciun fel de evenimente paranormale.

Vom reveni cu amănunte.

IMG_0451

 

NOTĂ OrtodoxINFO

Asa cum sunt prezentate lucrurile in Giurgiuveanul, pare o manifestare draceasca a ceea ce lumea moderna zapacita de doctrina new age numeste evenimente paranormale, telekinezie, poltergeist, etc.

Nu inteleg inca de ce s-a bagat in seama Protectia Copilului.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
7 Comentarii la “PARANORMALUL din NAIPU = MANIFESTARE DRACEASCA? / Si ce treaba are PROTECTIA COPILULUI in ecuatia asta?”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. kosk
  # 27 august 2017 at 22:00

  probabil i s au citit Moliftele Sfantului Ciprian dar rapid sistemul s a pus in miscare (tot tacamul) si l au internat la nebuni (din cate stiu „Obregia” e fostul „nr9”)

 2. Ionut
  # 28 august 2017 at 8:27

  N-as da cu pietre nici in cei de la Protectia Copilului. Din cate am inteles, baietelul a declarat ca se simtea rau si nu fusese dus la medic, desi medicul nu prea are ce face in cazul de fata. Probabil ca au mai luat in calcul si presiunea mediatica la care a fost supus copilul.
  Sa intelegem ca nu e nevoie de citirea molitfelor Sf. Vasile cel Mare, ca sa se umple toata tara de cazuri din astea, nu?!
  Daca afla cineva numele copilului, cred ca ar fi bine sa-l pomeneasca la Sf. Maslu, daca se poate la un preot nepomenitor.

 3. cristi
  # 28 august 2017 at 9:52

  In acest caz este sigur vorba de legaturi de vrajitorie, farmece.

  Cineva din membrii familiei a intrat in cardasie cu vrajitorii, iar acum are de tras copilul cel mic

  Cu siguranta moarta (vecina) din fata casei lor decedata in urma cu 6-7 saptamani, este si ea implicata in toate spurcaciunile astea. Un sobor de preoti ar trebui sa mearga la mormant si sa citesca dezlegari si molifte.

  Aia a murit iar blestemele, farmecele si legaturile vrajitoresti au ramas pe capul copilului.

  De obicei babetele astea (unele dintre ele) se ocupa cu tot felul de magarii si vrajitorii !!!

 4. Mirela
  # 28 august 2017 at 10:32

  S-ar putea să fie o păcăleală a demonilor prin care aceştia vor să ne convingă că se poate merge la preoţii ecumenişti părtaşi la erezie, potrivit logicii: Preotul, deşi e pomenitor de eretici şi are comuniune cu erezia, a scos demoni, deci are lucrare sfântă.
  Să ne amintim că există aparente exorcizări şi la diverşi eretici sau păgâni, în scopul înşelării oamenilor că ar fi lucrări divine.

 5. costel
  # 29 august 2017 at 7:47

  Nu stiti nimic, la una din antene dl bunescu (purtatorul de cuvant al Patriarhiei) a declarat ca nu e posedare, un ales al poporului pe nume Ghise (fost primar al Brasovului?) ne sfatuieste sa nu ne miram, oamenii de stiinta au „proorocit” ca intram intr-o noua era (violet, curcubeu, nu stiu care!) si pe viitor vom avea din ce in ce mai multi para-anormali in tara! Stati linistiti ca e „de „bine”!

Trackbacks/Pingbacks
 1. La Naipu, DRACUL A INVINS, din nou. La unison, Patriarhia, parapsihologi, psihologi, mass-media si Protectia Copilului au decis ca DRACII NU EXISTA sau daca totusi exista, nu au avut treaba cu evenimentele din localitatea giurgiuveana - OrtodoxINFO - 30 august 2017

  […] cum am promis la PARANORMALUL din NAIPU = MANIFESTARE DRACEASCA? / Si ce treaba are PROTECTIA COPILULUI in ecuatia as…., revenim asupra […]

 2. La Naipu, DRACUL A INVINS, din nou. La unison, Patriarhia, parapsihologi, psihologi, mass-media si Protectia Copilului au decis ca DRACII NU EXISTA sau daca totusi exista, nu au avut treaba cu evenimentele din localitatea giurgiuveana | Saccsiv - Weblog - 31 august 2017

  […] cum am promis la PARANORMALUL din NAIPU = MANIFESTARE DRACEASCA? / Si ce treaba are PROTECTIA COPILULUI in ecuatia as…, revenim asupra […]

Scrie un comentariu

Scroll Up