AVERTISMENT de la BNR: E foarte probabilă o nouă CRIZĂ

aug. 26, 2017 11635 1 http://bit.ly/2H5S1jw

AVERTISMENT de la BNR: E foarte probabilă o nouă CRIZĂ

Avertisment de ultim moment de la BNR: este foarte probabilă o nouă criză. Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isărescu, spune că se adună semnele unei noi crize economice.

”Se înmulțesc și la noi analizele care aduc argumente că ne apropiem de o nouă criză. E adevărat, semnele se acumulează.

Încă din 30 mai 2016 eu am exprimat opinia, bazată pe analiza unor evoluții în SUA, că o criză va porni din SUA în intervalul 2017-2019. Având acest context, este probabil ca, atunci când criza va lovi, România să fie din nou în situația de a întări politica fiscală, ca și după 2008”, a scris Lucian Croitoru, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “AVERTISMENT de la BNR: E foarte probabilă o nouă CRIZĂ”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Mihai
    # 26 august 2017 at 20:08

    ,,criza” cu dedicație, adică pt fraieri

Scrie un comentariu

Scroll Up