X

NU FOLOSITI STEROIZI: Culturistul RICH PIANA A MURIT la 46 de ani

de null
Related image
Foto: https://www. google.com/rich+piana+training&oq= XM

Rich Piana (născut la 26 septembrie 1971), un munte de muşchi şi o vedetă a reclamelor pentru suplimente sportive, a fost declarat mort, după ce a stat 17 zile în coma indusă.
Potrivit presei internaţionale, Rich Piana a folosit o cantitate atât de mare de steroizi încât, într-un final, a decedat din cauza unei supradoze. Poliţia a găsit 20 de sticle cu steroizi în apartamentul său din Florida.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Celebrul culturist a leşinat, în timp ce era tuns de prietena sa, Chanel Jansen, în baie. Piana a fost transportat imediat la spital şi, chiar dacă a fost internat mai multe zile, doctorii i-au declarat, astăzi, decesul la vârsta de 45 de ani.

Piana s-a apucat de culturim la vârsta de 11 ani şi a admis că a folosit substanţe interzise de 20 de ani pentru a-şi „umfla“ muşchii.

„Plâng în aceste momente. Rich Piana a încetat din viaţă. Nu pot să cred. Sunt atât de tristă si distrusă că n-a supravieţuit. Mulţumesc, Rich, pentru că m-ai învăţat atât de multe despre viaţă. Sper că te simţi mai bine acum, în rai şi eşti acolo sănătos, zâmbitor. Odihneşte-te în pace, soţul meu drag“, a scris fosta sa soţie, Sara Piana.

Reclame

NOTÄ‚ OrtodoxINFO

Vizionati va rog si:

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. pai, daca asa usor se ajunge in rai, de maine ma apuc sa bag steroizi cu galeata. p.s. …. pacat ca “maine” nu e in calendar.

  2. Asta este rezultatul globalizarii, islamizarii si diversitatii. In mintea majoritatii oamenilor s-a implementat ecu enismul si toleranta la erezii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button