X

GERMANIA repatriaza 1.710 tone de AUR. Alte 1.236 de tone de aur vor rămâne depozitate la New York şi 432 de tone la Londra

de null
Foto: http://pogiga. com/germany-restores-gold-that-was-hidden-from-the-sssr-in-new-york-vaults/

Banca Centrală a Germaniei – Bundesbank – a anunţat miercuri că a finalizat, cu trei ani mai devreme decât preconiza, repatrierea tuturor rezervelor de aur depozitate la Paris, precum şi a unei părţi din rezervele de aur depozitate la New York, relatează AFP.
Mai exact, Germania a repatriat 1.710 tone de aur, care reprezintă mai mult de jumătate din rezerva sa totală (3378 de tone). Un anunţ în acest sens a fost făcut miercuri de un membru al Consiliului de Administraţie al Deutsche Bundesbank.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Propus în 2013, programul de repatriere a aurului a fost finalizat cu trei ani mai devreme, s-a felicitat oficialul german. Costul acestei operaţiuni s-a ridicat la 7,7 milioane de euro.

Alte 1.236 de tone de aur vor rămâne depozitate la New York şi 432 de tone la Londra.

Republica Federală Germană stochează aur încă din 1951 şi deţine a doua rezervă la nivel mondial, după Statele Unite, fiind estimată la aproximativ 120 de miliarde de dolari.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button