BISERICĂ din Bacău, DISTRUSĂ: ,,ICOANELE au fost RUPTE şi ZGARIATE, iar faptasii au scris SATANA pe pereţi!”

aug. 25, 2017 29091 7 http://bit.ly/2H8dGrk

 O biserică dintr-o localitate din judeţul Bacău a fost distrusă, noaptea trecută, de mai mulţi indivizi care au rupt uşa, au aruncat scaunele, au zgâriat pereţii şi au pictat icoanele cu semne sataniste.
 Totul s-a întâmplat în biserica din localitatea Onceşti, situată la aproximativ 45 de kilometri de Bacău.

În miez de noapte, suspecţii au intrat prin efracţie şi au provocat dezastru în interiorul lăcaşului de cult. După ce au rupt scaunele şi icoanele, au pictat pereţii bisericii cu semne sataniste.

Potrivit preotului, cei care au comis această faptă nu au furat bani.

În postul Paştelui, în luna aprilie a acestui an, biserica din satul Slobozia, comuna Stănişeşti, judeţul Bacău a fost distrusă în acelaşi mod.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
7 Comentarii la “BISERICĂ din Bacău, DISTRUSĂ: ,,ICOANELE au fost RUPTE şi ZGARIATE, iar faptasii au scris SATANA pe pereţi!””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 25 august 2017 at 17:35

  Iartă-i Doamne că nu știu ce fac..

 2. păcală
  # 25 august 2017 at 17:49

  Ierarhii BOR fac tot ceea ce s-a văzut în ultimul timp. Preoții tac într-un mod laș și complice. Normal că duhurile răutății se desfășoară inclusiv în biserici. Cine să mai lupte cu duhurile răutății, așa cum indica Sfântul Apostol Pavel ca fiind specific creștinilor???

 3. Paul222
  # 25 august 2017 at 21:29

  Va mirați oare cine o fi? Pai nu ati scris acum o zi de sexta satanistului din Bacău?

 4. Antiecumenism
  # 26 august 2017 at 6:45

  biserica lui satan nu este in CMB?sau alte grupari/secte sataniste?

 5. # 26 august 2017 at 8:42

  Satanistii cer sa moara?

 6. # 26 august 2017 at 16:46

  noi nu i am ars pe rug, dar ei ar faceo !

Scrie un comentariu

Scroll Up