AVOCATUL POPORULUI se spală pe mâini în cazul VACCINĂRII OBLIGATORII / Să ne amintim: VACCINAREA OBLIGATORIE = DECĂDEREA DIN DREPTURI a părinților care refuzăa vaccinarea, RĂPIREA COPIILOR de către PROTECȚIA COPILULUI, părinții la PUȘCĂRIE, iar MEDICII ANTI VACCIN își vor PIERDE DREPTUL DE A PROFESA

aug. 25, 2017 15946 9 http://bit.ly/2H6Rf5R

Avocatul Poporului nu se va implica in disputa publica cu privire la introducerea vaccinarii obligatorii cu toate ca a primit numeroase petitii. Victor Corbea apreciaza ca procesul legislativ este in derulare, iar prin solutionarea petitiilor primite si-ar depasi atributiile.
Precizarile au fost facute prin intermediul unui comunicat de presa semnat de purtatorul de cuvant al institutiei, in contextul in care Guvernul a adoptat un proiect de lege privind vaccinarea., pe care l-a inaintat la Parlament pentru aprobare.
„Avocatul Poporului urmareste procesul legislativ de adoptare a proiectului de lege privind organizarea si finantarea activitatii de vaccinare, insa nu are drept de initiativa legislativa (…) Avocatul Poporului a fost sesizat, pana in prezent, de un numar semnificativ de persoane, cu privire la continutul proiectului de Lege privind organizarea si finantarea activitatii de vaccinare a populatiei in Romania.
Insa, in conditiile in care proiectul se afla in plin proces legislativ, Avocatul Poporului precizeaza ca, in acest moment, solutionarea petitiilor excede ariei de competenta a institutiei”, se arata in comunicatul publicat pe site-ul AVP ca raspuns la toate petitiile primite cu aceasta tema.
Vaccinarea este contestata de o serie de parinti si asociatii, care invoca posibilele efecte negative. De cealalta parte a baricadei se afla medicii si specialistii, care spun ca vaccinurile au salvat de-a lungul timpului milioane de vieti si au stopat epidemii ucigase.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
9 Comentarii la “AVOCATUL POPORULUI se spală pe mâini în cazul VACCINĂRII OBLIGATORII / Să ne amintim: VACCINAREA OBLIGATORIE = DECĂDEREA DIN DREPTURI a părinților care refuzăa vaccinarea, RĂPIREA COPIILOR de către PROTECȚIA COPILULUI, părinții la PUȘCĂRIE, iar MEDICII ANTI VACCIN își vor PIERDE DREPTUL DE A PROFESA”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 25 august 2017 at 7:47

  Asta are fata de pampalau, ce avocat al poporului?

 2. # 25 august 2017 at 8:26

  Avem nevoie de un avocat al poporului care sa fie in stare sa se lupte cu sistemul.Asta este părtaș al sistemului.

  • @laria
   # 26 august 2017 at 12:07

   serios? pai nu tot sistemul il pune in scaun?
   „Instituţia Avocatului Poporului a fost definită în Constituţie în anul 1990, la ideea liberalului Dan Amedeo Lăzărescu care a dorit înfiinţarea unei instituţii noi după model suedez…” este numit de parlament

 3. isa
  # 25 august 2017 at 8:26

  Pentru ca acest avocat al poporului a fost pus acolo tocmai ca sa nu faca nimic.

 4. # 25 august 2017 at 9:07

  SĂ NU MAI AVEM DREPTUL SĂ DECIDEM PENTRU NOI ??? IN LOC SĂ NE APERE DE ABUZURI , DIN PĂCATE ŞI EL ABUZEAZĂ !!!! ESTE AVOCATUL POLITICIENILOR !!! DACĂ AR FI AVOCATUL POPORULUI AL NOSTRU AR TREBUII SĂ NE APERE DREPTURILE !!!!! PENTRU ABUZURI AR TREBUI CERCETAT DE DNA ŞI DEMIS !!!! CE FACE DNA-UL ? DE CE NUL CERCETEAZĂ ????

 5. # 25 august 2017 at 11:20

  Masonul asta spurcat..tradator de neam si tara. .

 6. Magda
  # 25 august 2017 at 21:08

  Ce să ceri unui OM ÎNSEMNAT?!

 7. Mihai
  # 26 august 2017 at 20:05

  C.v-ul lui spune multe

Scrie un comentariu

Scroll Up